• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Servies

Servies

Mooi servies en lekkere gerechten uit uw keuken gaan hand in hand. Na de heerlijke bereiding van uw chef en keukenbrigade moeten de gerechten nog een mooie presentatie krijgen. Dit kan u helemaal afmaken met stijlvol, trend, of elegant servies uit onze collectie. In ons assortiment ontdekt meer dan 5000+ artikelen voor op de gedekte tafel. Zo slaagt u altijd voor een passend serviesset.

Horeca servies voor de professionals

Onder horeca servies verstaan we serviesgoed wat vervaardigd is uit aardewerk, stoneware, bone china, melamine en natuurlijk porselein. Door deze materialen worden de mooiste en unieke serviezen gemaakt, waar u als ondernemer de gerechten op kan afstemmen.

Voor ieder type horecaonderneming bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij prachtig hotel servies in luxe sferen, maar ook stijlvolle en trendy serviezen voor uw bistro ontbreken niet in onze collectie. Niet alleen de uitstraling van het servies is een belangrijk aspect, zeker ook duurzaamheid, kwaliteit en prijs spelen een grote rol bij uw keuze. Daarnaast moet het praktisch ingezet kunnen worden, en bestendig zijn voor de vaatwasmachine, oven- en magnetron. Voor een goed servies of advies bent u van harte welkom bij Veluw Horeca. Wij helpen u graag verder met uw wensen en mogelijkheden.

Servies merken

Onze collectie serviesgoed bestaat uit diverse bekende merken. Dit zijn merken welke erg populair zijn in de Nederlandse en buitenlandse horeca en de creativiteit van uw chef stimuleren. U zal zich verbazen hoeveel merken servies en soorten verkrijgbaar zijn voor uw horecaonderneming. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteiten welke perfect kunnen aansluiten op uw concept, interieur, smaak of een bepaald type gerecht. Hieronder vindt u een top 10 van de meest populaire servies merken van dit moment.

Een Serviesset Kopen

Bij Veluw Horeca kunt u terecht voor een compleet serviesset. Zo heeft u altijd een bepaalde lijn, welke u later nog eens kan bij bestellen. Tegenwoordig kiezen horecaondernemers toch om diverse soorten serviezen met elkaar te combineren en af te stemmen op de menukaart. Doormiddel van deze Mix & Match zal uw keukenbrigade het beste uit uw gerechten kunnen halen. Het oog en de beleving wilt tenslotte ook wat.

Een compleet servies voor de gedekte tafel

 In ons assortiment kunt u eenvoudig een compleet servies samenstellen. Zo vindt u alle items handig in categorieën zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken. Hieronder vindt u een top 10 van de meest populaire categorieën:

Horeca Servies van Veluw Horeca Groothandel

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie servies? In het overzicht hieronder selecteert u de gewenste categorie. Online servies bestellen doet u gemakkelijk bij Veluw Horeca Groothandel. Ontdek onze prachtige collectie en laat u inspireren door de nieuwste trends, innovatieve serviezen en aantrekkelijke prijzen. Laat uw chef en keukenbrigade de mooiste en lekkerste gerechten creëren op het servies van Veluw Horeca.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag