Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

 • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
 • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
 • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Koffiekopjes

Serveer een vers bakje koffie aan uw gasten met koffiekopjes van Veluw Horeca. Wij bieden diverse soorten kop en schotels van de bekendste merken. Kies het koffiekopje welke binnen uw koffieconcept past en verras uw gasten met een heerlijke bakkie koffie.

Filters

Koffiekopjes

De lekkerste Koffie, De beste koffiekopjes

Bent u op zoek naar nieuwe koffiekopjes voor uw hotel, restaurant, koffiezaak of voor een andere horecaonderneming? Bij een heerlijke kopje koffie voor uw gasten, behoort ook een mooie koffiekop. In onze ruime collectie horeca servies vindt u een grote collectie koffiekopjes. Geschikt voor iedere horecaonderneming, en speciaal voor u geselecteerd.

Horeca Koffiekopjes

U zult binnen uw bedrijf waarschijnlijk veel kopjes koffie verkopen. Daar horen natuurlijk ook koffiekopjes bij. Of u nu kiest voor hippe koffiekopjes of voor een koffiekopje zonder oor. Bij Veluw Horeca slaagt u altijd voor passend koffiekopje. In ons assortiment vindt u alle populaire koffiekopjes welke onze specialisten voor u hebben samengesteld. Onze collectie horeca koffiekopjes zijn geschikt voor de professionele vaatwasmachine, zodat u snel weer schone koffiekoppen op de bar heeft staan.

Het kiezen van het juiste koffiekopje

De ene ondernemer kiest zijn koffiekopjes uit op het aantal volume (inhoud ) wat de koffiemachine geeft. Dit kan echter wel in de meeste gevallen worden aangepast. De andere ondernemer kiest liever zijn koffiekop uit op het design. In de webshop vindt u daarom ook een ruime collectie van witte koffiekopjes tot aan hippe koffiekopjes.

Kop & Schotel

Bij een koffiekop behoort uiteraard ook een bijpassende koffieschotel. De meeste koffiekopjes uit de collectie van Veluw Horeca kunnen besteld worden met of zonder schotel. Ideaal als u achteraf één van beide nog wilt bij bestellen. De kop & schotel behoort tot één van de meest gebruikte serviezen in de horeca en is daarom ook onmisbaar achter uw bar.

Onze Merken Koffiekopjes

Bij Veluw Horeca kunt u terecht voor diverse soorten horeca koffiekopjes. Onze bekende merken staan garant voor een sterke en hoogwaardige kwaliteit, zodat de koffiekoppen geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik binnen uw onderneming. Zo betaald u altijd voor een bakje kwaliteit. Hieronder vindt u een selectie van onze populairste merken.

 • Palmer Koffiekopjes
 • Maastricht Porselein Koffiekopjes
 • Olympia Koffiekopjes
 • CoffeePoint Koffiekopjes
 • Athena Hotelware Koffiekopjes
 • Lumina Fine China Koffiekopjes
 • Maastricht Bart Koffiekopjes
 • Porcelite Koffiekopjes
 • Cosy & Trendy Koffiekopjes

Koffiekopjes Bedrukken

Bij Veluw Horeca is het ook mogelijk om uw koffiekopjes te laten bedrukken met uw eigen tekst of bedrijfslogo. Neem hiervoor contact op met onze specialisten via de klantenservice. Zij zullen samen met u het mooiste koffie samenstellen en personaliseren naar uw wensen.

Koffiekopjes Kopen

Nieuwe koffiekopjes doet u snel en eenvoudig online in de groothandel webshop. Voor het bestellen raden wij u aan om eerst het volume van uw koffiemachine te meten. Zo bestelt u altijd het juiste koffiekopje voor uw koffieautomaat. Naast onze collectie koffiekoppen vindt u ook bijpassende espresso kopjes, en cappuccino kopjes uit de zelfde serie of merk.

Tip! Vergeet niet uw koffieschotels tijdens het bestellen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box