• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maastricht Porselein

Maastricht Porselein

 
Maastricht Porselein is jarenlang één van de meest populaire merken voor kwaliteits- horeca porselein. Alle producten die Maastricht Porselein produceert zijn van zogemaamd ''hard porselein''. Van alle soorten keramiek heeft dit materiaal de meest gebruiksvriendelijke en duurzame eigenschappen. Hierdoor is hard porselein perfect geschikt voor de horeca en professioneel gebruik. Het Maastricht Porselein heeft vele voordelen. Zo is het servies uitermate hygiënisch door zijn dichte materiaalstructuur. Daarnaast heeft het porselein een hoge stootvastheid, en een relatief hoge krasvastheid en is het servies geschikt voor het gebruik in de oven, magnetron en de vaatwasmachine. In de Horeca Groothandel van Veluw Horeca vindt u diverse serviezen van Maastricht Porselein welke uiteenlopen van moderne stijlvolle serviesseries tot aan klassiek vormgegeven speelse designs.

Imperial

Maastricht Porselein
Maastricht Porselein Imperial

Het Imperial servies van Maastricht Porselein is gemaakt van, met magnesium versterkt, porselein. Dit maakt het servies porselein niet alleen supersterk, maar geeft het ook zijn heldere glans. De warm witte kleur van dit lichtgewicht servies in combinatie met de glans geven Imperial zijn keizerlijke uitstraling. Het servies is licht in gewicht.
> Bekijk nu

Lux

Maastricht Porselein
Maastricht Porselein Lux

Lux is een oersterk en toch lichtgewicht servies. Lux is perfect voor vele verschillende toepassingen. Ieder item is makkelijk te combineren, prettig hanteerbaar en van een solide kwaliteit. Lux van Maastricht Porselein is een elegante off-white servieslijn die, dankzij het tijdloze ontwerp, de smaakbeleving op ieder niveau versterkt.
> Bekijk nu