• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olympia Servies

Olympia Servies

 
Olympia servies is geschikt voor iedere horecagelegenheid. Het Olympia servies biedt een mega groot aanbod aan wit porselein, welke een goede kwaliteit hebben en scherp zijn geprijsd. Daarnaast is het servies perfect te gebruiken als basis servies, of als u een servies zoekt waar vele items uit één serie komen.  Naast het witte porselein van Olympia vindt u ook andere series. Enkele bekende zijn het ''Linear'' servies en het Olympia Kiln servies. Het Olympia Linear servies heeft een iets warme kleur wit porselein en is voorzien van strakke lijnen aan de buitenzijde van het servies. Daarnaast biedt Olympia ook de servies serie 'Kiln' welke al enkele jaren een populair gekleurd servies is. Heeft u liever emaille servies? Bekijk en ontdek dan het Olympia Emaille servies bij horeca groothandel Veluw Horeca.

Basics Wit Servies

Olympia
Olympia Wit Servies

Één van de populairste serviezen van Palmer is de ''Light Blue Sea'' serie. Dit prachtige licht blauwe servies met een zanderige look geven ieder gerecht een spectaculaire look. Ieder item is uniek en afgewerkt tot in de details. 
> Bekijk nu

Olympia Linear

Olympia
Olympia Linear Servies

Serveer en presenteer de mooiste gerechten op dit rode lava servies van Palmer. Al jarenlang een populair servies voor oriëntaalse gerechten, maar ook geschikt voor allerlei andere gerechten. Ontdek ze nu!
> Bekijk nu

Colors

Olympia
Olympia Colors Servies

Palmer Cubical is leverbaar in 4 kleuren met een subtiel reliëf welke een eigentijdse maar toch klassieke uitstraling geeft. Alles is afgewerkt tot in de details, dat maakt het servies van Palmer sterk en populair.
> Bekijk nu

Emaille

Olympia
Olympia Emaille Servies

Het populaire stoneware turquoise Asia servies van Palmer heeft een heldere azuurblauwe binnenzijde, met een mat donkergrijze buitenkant. Palmer Asia is afgewerkt tot in de details.
> Bekijk nu

Kiln

Olympia
Olympia Kiln Servies

Serveer de allerlekkerste gerechten op het bruine Asia servies van Palmer. Perfect in combinatie met aziatische gerechten, maar ook voor allerlei diverse gerechten en presentaties.
> Bekijk nu