Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden afwijken!

  • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
  • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
  • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Olympia Emaille

Filters

Olympia Emaille
De serie emaille van het bekende merk Olympia heeft een retro look door zijn ouderwedse uitstraling.
Het emaille servies heeft een witte binnen- en buitenzijde en is voorzien van een blauwe rand. Dit servies is voorzien van een emaille coating over het metal heen. Hoe vaker het servies gebruit zal worden, hoe sneller verkrijgt het zijn eigen karakter. Dit traditionele emaille servies van Olympia biedt voor ieder gerecht een eigen item en perfect te combineren met ander servies.

Emaille Retro Servies

Emaille is eigenlijk een beschermlaag van gesmolten glas welke aangebracht op metaal om deze te beschermen, te isoleren of te decoreren. Na intensief gebruik kunnen er chips ( stukjes ) van de randen afspringen welke ervoor zorgen dat het emaille servies een retro look krijgt. Hoe meer emaille gebruikt wordt, hoe mooier ze worden.

Horeca Emaille kopen

Het emaile servies van Olympia is ideaal geschikt voor de horeca en zorgt samen met de creaties van uw chef een ware blikvanger op de gedekte tafel. Het klassieke retro emaille servies is bij Veluw Horeca verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten. Alle items uit deze serie zijn geschikt voor de oven en kunnen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasmachine.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box