• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olympia Linear (18)

Merken
Olympia Linear Bord 15cm ( Set van 12 )
Olympia Linear Bord 25cm ( Set van 12 )
Olympia Linear Bord 20cm ( Set van 12 )
Olympia Linear Bord 31cm ( Set van 6 )
Olympia Linear Diep Bord 23cm ( Set van 12 )
Olympia Linear Diep Bord 31cm ( Set van 6 )
Olympia Linear Koffiekop 20cl ( Set van 12 )
Olympia Linear Mok 22,5cl ( Set van 12 )
Olympia Linear Melkkannetje 14cl ( Set van 12 )
Olympia Linear Schaaltje 15cm ( Set van 12 )
Olympia Linear Ovaal Bord 30cm ( Set van 6 )
Olympia Linear Koffieschotel ( Set van 12 )
Toon 1 - 18 van 18

Olympia Linear

Olympia Linear Servies

Ben je op zoek naar stijlvol maar toch sterk horeca servies? Dan is de servies serie Linear wellicht een aanrader voor jou. Het servies heeft eenvoudige vormen en bestaat uit meer dan 25 verschillende items, die allemaal bij elkaar passen. Deze verfijnde serie is voorzien van lijnen in reliëf wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Alle items uit het linear servies zijn functioneel en praktisch in gebruik. Het linear Porselein is geschikt voor gebruik in de oven, magnetron en de vaatwasmachine.

Olympia Linear Porselein

Het servies van Olympia Linear wordt veel gebruikt in het middensegment zoals de standaard hotels, restaurants, cafés, bistro's, cateraars maar zeker ook voor de bedrijfskantine's, zorginstellingen en ziekenhuizen. Het servies biedt vele mogelijkheden met de diverse items, waar je een geheel serviesset door kan samenstellen.

Horeca Servies Kopen

Met het servies van Olympia haal je een goed product in huis tegen een scherpe prijs. Met de sterke glazuurlaag en de hoogwaardige klei waar deze serie van gemaakt is wordt een lange levensduur gegarandeert. Olympia Linear is al jaren een vertrouwd product in de winkel van Veluw Horeca, en in vele hotels, restaurants, cateringbedrijven en zorginstellingen.