Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

 • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
 • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
 • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Palmer Asia

Palmer Asia

Serveer en presenteer de lekkerste Aziatische gerechten op het Asia servies van Palmer. De collectie bestaat in totaal uit twaalf items en twee kleuren. Het Turquoise kleurige servies heeft een heldere blauwe- turquoise binnenzijde met een mat zwarte buitenkant. De andere kleur heeft een een mix van een beetje groen, grijs en bruin tinten waar de Oosterse gerechten helemaal tot zijn recht komen. Het servies is leuk te combineren met gerechten uit de Aziatische en Oosterse keuken en is geschikt voor ieder seizoen. Dit hoogwaardige horeca servies van Palmer is in de kleinste details afgewerkt en is zeer sterk. Het servies is geheel vervaardig van stoneware en is voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten op dit Palmer Asia servies van Veluw Horeca.

 • Horeca Kwaliteit
 • Stoneware
 • Reactieve glazuurlaag
 • Ieder item is uniek
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

 

Palmer Asia Bruin Servies

De collectie Palmer Asia bruin heeft maar liefst 6 items welke perfect te combineren zijn. De serie heeft 2 ronde borden welke een doorsnede hebben van 21cm en 26cm. Het kleine bord is ideaal te gebruiken voor uw voorgerechten of kleine gerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren. Naast de ronde borden heeft Veluw Horeca ook nog een rechthoekig bord welke een afmetingen heeft van 30x14cm.

De kommen en schaaltjes maken het Asia servies helemaal compleet. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in de maten; 9cm, 12cm en de grote schaal met een doorsnede van 18cm. De schalen en kommen zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld uw bijgerechten, garnituren, frietjes en salades. 

 

Palmer Asia Turquoise Servies

De collectie Palmer Asia Turquoise heeft maar liefst 6 items welke perfect te combineren zijn. De serie heeft 2 ronde borden welke een doorsnede hebben van 21cm en 26cm. Het kleine bord is ideaal te gebruiken voor uw voorgerechten of kleine gerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren. Naast de ronde borden heeft Veluw Horeca ook nog een rechthoekig bord welke een afmetingen heeft van 30x14cm. De kommen en schaaltjes maken het Asia servies helemaal compleet. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in de maten; 9cm, 12cm en de grote schaal met een doorsnede van 18cm. De schalen en kommen zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld uw bijgerechten, garnituren, frietjes en salades. 

 

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Asia stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat iedere dag voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box