Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

 • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
 • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
 • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Palmer Eccentric

De servies serie ''Eccentric'' van het bekende merk Palmer is een echte eyecatcher op uw gedekte tafel. Het Eccentric servies heeft een diep donkere petrol kleur met bruine tinten aan de randen en een gevlekte textuur in de glazuurlaag.

Filters

Palmer Eccentric
Palmer Eccentric is een opvallende nieuwe servies serie met een donkere petrol kleur. De items hebben hebben een gevlekte textuur en een prachtige glans. Eccentric servies is gemaakt van stoneware. Nieuw verschenen bij Veluw Horeca! Palmer Eccentric is een opvallende nieuwe servies serie met een donkere petrol kleur. De items hebben hebben een gevlekte textuur en een prachtige glans. Eccentric servies is gemaakt van stoneware, welke geschikt is voor de oven- en vaatwasmachine. Alles is afgewerkt tot in de details, dat maakt het servies van Palmer sterk en populair. De stoneware items uit de deze serie laten ieder gerecht prachtig uitkomen en stimuleren de creativiteit van de kok. Het servies is ideaal geschikt om het gehele seizoen, te gebruiken voor de allerlekkerste gerechten uit de keuken.
 
 • Horeca Kwaliteit
 • Stoneware
 • Reactieve glazuurlaag
 • Ieder item is uniek
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

Ontdek de Palmer Eccentric Borden bij Veluw Horeca

Uit de serie zijn vier coupe borden verkrijgbaar welke een afmetingen hebben van Ø22cm en Ø28cm. Daarnaast zijn er ook een twee diepe borden van Ø16 en  22cm welke perfect te gebruiken is voor kleine salades, pasta's, desserts, maar kunt u deze diepe borden perfect gebruiken als soepbord. Het kleine coupe bord is ideaal geschikt voor salades of voorgerechten. Op het grote coupe bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren.

Ontdek de Palmer Eccentric Schaaltjes bij Veluw Horeca

De kommen uit de serie eccentric hebben een diameter van Ø15cm en Ø11cm. Deze kommen kunt u perfect gebruiken voor garnituren, desserts, salades, friet, maar u kunt deze ook gebruiken als soepkommen.

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het eccentric stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box