Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

 • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
 • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
 • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Palmer Kiwi

Met dit nieuwe kiwi servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het kiwi servies heeft prachtige groene tinten en de looks van een kiwi. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen.

Filters

Palmer Kiwi

Met dit nieuwe kiwi servies van Palmer spat elk gerecht van de borden af. Het kiwi servies heeft prachtige groene tinten en de looks van een kiwi. Het servies is leuk te combineren met frisse gerechten en desserts in ieder seizoen. Dit hoogwaardige horeca servies van Palmer is in de kleinste details afgewerkt en is zeer sterk. Het servies is geheel vervaardig van stoneware en is voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten op dit Palmer Kiwi servies van Veluw Horeca.

 • Horeca Kwaliteit
 • Stoneware
 • Reactieve glazuurlaag
 • Ieder item is uniek
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

 

Ontdek de Palmer Kiwi Borden bij Veluw Horeca

Uit de serie zijn drie borden verkrijgbaar welke een afmetingen hebben van Ø22,5cm en Ø28,5cm. Daarnaast is er ook een diep bord van Ø22,5 x 5,5cm welke perfect te gebruiken is voor kleine salades of desserts Het kleine bord is ideaal geschikt voor salades of voorgerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren.

 

Ontdek de Palmer Kiwi Schaaltjes bij Veluw Horeca

De kom uit de serie kiwi heeft een diameter van Ø15cm en heeft een inhoud van 25,5ml. Deze kom is ideaal voor het presenteren van kleine gerechten, bijgerechten en garnituren. Daarnaast kunt u hier ook een soepje in serveren.

 

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Kiwi stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat iedere dag voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box