Terug

Let op! Door de aanhoudende drukte kunnen de levertijden en reactietijd afwijken!

 • Snelle Levering! Vanaf 24-uur
 • Retourgarantie! Niet goed? Geld Terug!
 • Gratis Verzending! boven de € 250,-

Palmer Lava

De serviesserie "Lava" van Palmer heeft een prachtige uitstraling voor elk gerecht en is zeker een toevoeging op je servies. Door zijn lava rode binnenkant en mat- zwarte kleurige buitenkant geeft de Asia serie elke gerecht een finishing touch.

Filters

Palmer Lava

De serviesserie "Lava" van Palmer heeft een prachtige uitstraling voor elk gerecht en is zeker een toevoeging op je servies. Door zijn lava rode binnenkant en mat- zwarte kleurige buitenkant geeft de Asia serie elke gerecht een finishing touch. Doordat deze serie gemaakt is van stoneware materiaal maakt het deze serie perfect voor horeca gebruik. Dit ideale horeca servies is stapelbaar en geschikt voor magnetron, oven, en de vaatwasmachine.

 • Horeca Kwaliteit
 • Stoneware
 • Reactieve glazuurlaag
 • Ieder item is uniek
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

Ontdek de Palmer Lava Servies bij Veluw Horeca

Het palmer lava servies bestaat uit maar liefst 9 items welke uiteenlopen van borden, kommen en schalen. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen nieuwe serviesset samenstellen. In de serie zijn kleine borden verkrijgbaar welke perfect te gebruiken zijn als ontbijt en/of lunchbord. De grote borden met een diameter van 27cm zijn ideaal voor allerlei hoofgerechten. Daarnaast zijn er ook diverse schaaltjes welke leverbaar zijn in het rond of vierkant.

Palmer Lava Stoneware Servies bij Veluw Horeca

De Lava serie van Palmer is gemaakt van stoneware, dit zeer sterke materiaal is gemaakt van klei met een extra fijne korrel, waardoor de structuur compacter word en het servies sterker. het stoneware materiaal word onder hogere temperaturen afgebakken ( 1000 á 1100 °C ) waardoor het dit product sterker maakt dan een gemiddeld servies. Door dit proces Creëert palmer een sterk servies dat oven, magnetron en vaatwasser -bestendig is, en daarnaast kleur- en geurbestendig.

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Kiwi stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box