Terug

  • + 65.000 Tevreden Klanten
  • v.a. 24-uur Levertijd
  • Gratis Verzending! Vanaf € 250,-

Q Authentic Atelier Servies (6)

Q Authentic Atelier Servies

Het Q Authentic Atelier servies heeft een prachtig reliëf welke uw gerechten een mooie presentatie geven. Dit porseleinen servies is afgewerkt tot in de fijne details en is van hoogwaardige kwaliteit. Perfect voor dagelijks intensief gebruik in de horeca. Het Atelier servies laat ieder gerecht van uw keukenbrigade prachtig uitkomen en stimuleren niet alleen de smaakpapillen maar ook de creativiteit van uw kok. Het servies is geschikt voor de vaatwasmachine, oven- en magnetron.

Q Authentic Atelier Servies

Het populaire atelier servies bestaat uit zes items welke uiteenloopt van ronde borden tot kommen. Daarnaast ontbreken de diepe borden niet, welke ideaal te gebruiken zijn voor pastagerechten en salades. De handige kom is multifunctioneel en is te gebruiken voor allerlei garnituren.

De Q Authentic Atelier Eyecather op tafel

Dit populaire horeca servies brengt de creativiteit van uw keukenbrigade omhoog. Serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten op dit stijlvolle servies met reliëf. Hoogwaardige kwaliteit voor hoogwaardige gerechten.

Laat uw gerechten spreken met Q Authentic Bubbles

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Authentic Atelier servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het Atelier servies online. Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Authentic voor een unieke tafelsetting.

 

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box