• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rustico Servies

Rustico Stoneware

 

Sinds enkele jaren is Rustico Stoneware op de markt gekomen met prachtige stoneware serviezen. In onze collectie bieden we nu 7 verschillende stoneware series aan die uiteenlopende in diverse designs. Het Rustico stoneware servies zijn echte blikvangers voor uw gerechten en voor de gedekte tafel. Het Rustico servies is sterker dan een standaard aardewerk door de fijne korrelige klei. Bekijk en ontdek zelf het Rustico Stoneware servies in de Horeca Groothandel van Veluw Horeca. Bent u opzoek naar speciaal en uniek servies? Dan zijn de serviezen van stoneware Rustico de perfecte toevoeging voor uw gerechten en de gedekte tafel.


Ironstone

Rustico
Rustico Ironstone
De serie Ironstone van het stoneware serviesmerk rustico bestaat uit 10+ verschillende items. Het ironstone servies is momenteel één van de populairste series van Rustico. Het servies is voorzien van een reactieve glazuurlaag, waardoor geen enkel items hetzelfde is. Het servies heeft een robuuste en rustieke uitstraling en geeft de gerechten een adembenemende presentatie.
> Bekijk nu

Natura

Rustico
Rustico Natura
De serie Natura van het stoneware serviesmerk rustico bestaat uit 9 verschillende items. Het natura servies heeft prachtige aardse en natuurlijke bruine kleuren. Het servies is voorzien van een reactieve glazuurlaag, waardoor geen enkel items hetzelfde is. Het servies heeft een robuuste en rustieke uitstraling en geeft de gerechten en de gedekte tafel een mediterraanse sfeer.
> Bekijk nu

Coming Soon