• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Seasons by Porcelite

Seasons by Porcelite

 

Porcelite Vitrified Hotelware is een echt servies merk bestemd voor de horeca en food professionals. Porcelite servies biedt een krachtige combinatie van uitstraling, garanties, en prijsstelling uit verdeeld in diverse servies series. Het merk biedt 5 verschillende designs welke ieder zijn eigen combinatie's en designs hebben. Van wit gekleurd porselein tot ivoorkleurig servies voor een warme uitstraling. Daarnaast vindt u servies welke eenvoudig gevormd zijn en serviezen welke gericht zijn op trendy vormen en designs. Porcelite Vitrified Hotelware biedt voor iedere horecagelegenheid een passend servies.


Seasons Stone

Porcelite


Ontdek hier de serie Stone van het bekende horeca servies merk Porcelite. De serie biedt een ruime keuze aan verschillende items om allerlei gerechten een perfecte presentatie te geven. Bekijk Porcelite Seasons Stone hier!
> Bekijk nu

Seasons Sea Spray

Porcelite


Een prachtige lijn servies van het merk Porcelite. Sea Spray is geïnspireerd door de ontwerpers op de kust met een blauwe binnenzijde en een goudbruine uitlopende rand. Perfect voor frisse (seizoens) gerechten.
> Bekijk nu

Seasons Wheat

Porcelite


Het Seasons Wheat servies van Porcelite heeft een zachte aardse beige kleur welke de gerechten een mooie toevoeging geven. De serie biedt een ruime keuze aan diverse items voor een compleet servies.
> Bekijk nu

Seasons Magma

Porcelite


Dit lava rode servies uit de collectie seasons van Porcelite is erg uniek door zijn kleuren de diversiteit aan verschillende items. Het Magma servies is sterk, afgewerkt tot in de details en perfect te gebruiken in de horeca.
> Bekijk nu

Graphite

Porcelite


Stoer en robuust, maar erg mooi afgewerkt tot in de details. Dat geeft het graphite servies van Porcelite extra karakter om de mooie creacties van uw chef hier op te serveren. Bekijk dit sterke horeca servies hier!
> Bekijk nu

Oatmeal

Porcelite


Bekijk en ontdek het seasons oatmeal servies van Porcelite. De unieke serie heeft een fraai design en is schitterend afgewerkt tot in de details. Voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is.
> Bekijk nu