• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Servies Merken

Servies merken

Palmer Servies

Palmer Quality Tableware is al jarenlang een van de populairste merken voor horeca servies. Palmer servies heeft een uitgebreid assortiment welke verdeeld wordt in diverse series. Zo heeft iedere serviesserie zijn eigen kwaliteit en design. Palmer servies biedt u een collectie aan welke uiteenloopt van moderne witte serviezen tot aan klassieke, en rustieke gekleurde serviezen. Het palmer servies is overal ter wereld te vinden en biedt de beste kwaliteit voor in de horeca. Palmer heeft voor iedere doelgroep het perfecte servies. Of het nu gaat om een hotel, restaurant, eetcafé, congrescentrum, catering of de cafetaria. Palmer Quality Tableware heeft voor ieder wat wils.

Bekijk Palmer Servies >


Cosy & Trendy Servies

Sinds enkele jaren is het Cosy & Trendy servies niet meer te missen in zowel de horeca als voor de gedekte tafel thuis. De collectie van Cosy & Trendy serviezen bestaat uit meer dan 50+ soorten servies series, welke uiteenlopen in de meest exclusieve kleuren en designs. Het Cosy & Trendy servies bestaat in de meeste gevallen uit sterk aardewerk voor een trendy uitstraling. Naast het populaire gekleurde Cosy & Trendy servies biedt het merk ook talloze witte serviezen, welke verkrijgbaar zijn van moderne designs tot aan klassiek en eigentijds. Of u nu opzoek bent naar een eenvoudig bord of een compleet serviesset... Cosy & Trendy heeft meer dan 6000 items voor uw gedekte tafel.

Bekijk Cosy & Trendy Servies >


Maastricht Porselein

Maastricht Porselein is jarenlang één van de meest populaire merken voor kwaliteits- horeca porselein. Alle producten die Maastricht Porselein produceert zijn van zogemaamd ''hard porselein''. Van alle soorten keramiek heeft dit materiaal de meest gebruiksvriendelijke en duurzame eigenschappen. Hierdoor is hard porselein perfect geschikt voor de horeca en professioneel gebruik. Het Maastricht Porselein heeft vele voordelen. Zo is het servies uitermate hygiënisch door zijn dichte materiaalstructuur. Daarnaast heeft het porselein een hoge stootvastheid, en een relatief hoge krasvastheid en is het servies geschikt voor het gebruik in de oven, magnetron en de vaatwasmachine. In de Horeca Groothandel van Veluw Horeca vindt u diverse serviezen van Maastricht Porselein welke uiteenlopen van moderne stijlvolle serviesseries tot aan klassiek vormgegeven speelse designs.

Bekijk Maastricht Porselein Servies >


Q Authentic Servies

Q Authentic is een prachtig servies merk welke sinds enkele jaren erg in opkomst is in de horeca. Het merk biedt diverse collecties porselein servies welke ieder een eigen uniek design hebben. De items van Q Authentic zijn voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder item uniek is. Q Authentic heeft hoogwaardige porselein serviezen in diverse kleuren en reliëfs. Zo vindt u hier serviezen welke geïnspireerd zijn op de natuur en dieren, zoals servies met een uitstraling en reliëf van een krokodil, luipaard, of een honingraat. Daarnaast vindt u ook unieke prints en reliëfs om de gerechten van uw chef op een unieke wijze te presenteren en te serveren.

Bekijk Q Authentic Servies >


Porcelite Servies

Porcelite Vitrified Hotelware is een echt servies merk bestemd voor de horeca en food professionals. Porcelite servies biedt een krachtige combinatie van uitstraling, garanties, en prijsstelling uit verdeeld in diverse servies series. Het merk biedt 5 verschillende designs welke ieder zijn eigen combinatie's en designs hebben. Van wit gekleurd porselein tot ivoorkleurig servies voor een warme uitstraling. Daarnaast vindt u servies welke eenvoudig gevormd zijn en serviezen welke gericht zijn op trendy vormen en designs. Porcelite Vitrified Hotelware biedt voor iedere horecagelegenheid een passend servies.

Bekijk Porcelite Servies >

Seasons by Porcelite

Het Seasons servies is een onderdeel / merk van het bekende merk Porcelite. Het Seasons servies bestaat uit 7 servies series welke ieder een eigen kleur heeft. Daarnaast zijn deze serviezen geïnspireerd op natuurlijke kleuren welke een prachtige uitstraling geven aan uw gerechten. Ook zijn deze verschillende series perfect met elkaar te combineren op een stijlvolle en kleurrijke gedekte tafel te creëren. Het Porcelite Seasons servies heeft een goede combinatie aan diverse items welke perfect op elkaar aan sluiten. Alle items uit de Porcelite Seasons serie zijn volledig verglaasd en daardoor geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer. Op diverse artikelen wordt een chipgarantie ( het schilferen van de randen ) van 5 jaar gegeven. Een perfect servies voor iedere horecaonderneming.

Bekijk Seasons Porcelite Servies >


Olympia Servies

Olympia servies is geschikt voor iedere horecagelegenheid. Het Olympia servies biedt een mega groot aanbod aan wit porselein, welke een goede kwaliteit hebben en scherp zijn geprijsd. Daarnaast is het servies perfect te gebruiken als basis servies, of als u een servies zoekt waar vele items uit één serie komen.  Naast het witte porselein van Olympia vindt u ook andere series. Enkele bekende zijn het ''Linear'' servies en het Olympia Kiln servies. Het Olympia Linear servies heeft een iets warme kleur wit porselein en is voorzien van strakke lijnen aan de buitenzijde van het servies. Dit geeft een prachtige en luxueuze uitstraling aan uw gerechten en de gedekte tafel.
 
Het populaire servies van Olympia Kiln biedt u een betaalbaar gekleurd servies van 4 verschillende kleuren. In deze serie vindt u meer dan 100+ verschillende items welke perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het Olympia Kiln servies staat bekend om zijn aardse kleuren welke geïnspireerd zijn op natuur. Het Olympia Kiln servies is een echte aanrader die op zoek sterk, basic en betaalbaar gekleurd servies.
 
Sinds enkele jaren vindt u bij Veluw Horeca ook het Olympia Emaille servies. Dit servies geeft uw gerechten een geheel nieuwe look en is de trend op dit moment. Met het horeca emaille servies van Veluw Horeca breng je een retro stijl aan op de gedekte tafel. Het wit met blauwe servies kan tegen een stootje, en zal echter door intendief gebruik haar eigen ''look'' en karakter krijgen. Het emaille servies van Olympia is geschikt voor de oven- en vaatwasmachine en is een echte blikvanger.

Bekijk Olympia Servies >


Athena Hotelware

Het Athena Hotelware servies is al tientallen jaren het perfecte servies voor diverse horecagelegenheden. Athena servies staat bekend om zijn eenvoudige design en zeer lage prijzen. Het servies wordt ook wel het budget servies genoemd en is perfect voor de catering, hotels en evenementen. Het Athena Hotelware servies bestaat uit circa 50 verschillende items, zodat u altijd een bord of een schaaltje in de gewenste maat vind. Daarnaast biedt de serie ook diverse bekers, mokken en kopjes voor koffie & Thee. Het Athena Hotelware servies is het perfecte servies voor wie opzoek is naar basic porselein tegen lage prijzen.

Bekijk Athena Hotelware Servies >


St. James Servies

St. James is het perfecte servies voor de iedere horecaonderneming. Nooit geen klagend bedienend personeel meer over te zware borden. Het lichte off white vertified Fine China servies is uitermate sterk en licht in gewicht en is daarmee ideaal voor horeca bedrijven waar bedienend personeel, een lange afstand moeten afleggen. Het St. James servies is verkijgbaar in 7 series welke uiteenlopen van klassiek van tot moderne designs. De serviezen geven de gerechten van uw chef een prachtige presentatie op deze hoogwaardige porseleinen serviezen. Het St. James servies is een echte aanrader, en perfect voor iedere horecagelegenheid die kwaliteit op de eerste plaats hebben staan.

Rustico Servies

Sinds enkele jaren is Rustico Stoneware op de markt gekomen met prachtige stoneware serviezen. In onze collectie bieden we nu 7 verschillende stoneware series aan die uiteenlopende in diverse designs. Het Rustico stoneware servies zijn echte blikvangers voor uw gerechten en voor de gedekte tafel. Het Rustico servies is sterker dan een standaard aardewerk door de fijne korrelige klei. Bekijk en ontdek zelf het Rustico Stoneware servies in de Horeca Groothandel van Veluw Horeca. Bent u opzoek naar speciaal en uniek servies? Dan zijn de serviezen van stoneware Rustico de perfecte toevoeging voor uw gerechten en de gedekte tafel.