• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cosy & Trendy Servies

Cosy & Trendy Servies

 

Sinds enkele jaren is het Cosy & Trendy servies niet meer te missen in zowel de horeca als voor de gedekte tafel thuis. De collectie van Cosy & Trendy serviezen bestaat uit meer dan 50+ soorten servies series, welke uiteenlopen in de meest exclusieve kleuren en designs. Het Cosy & Trendy servies bestaat in de meeste gevallen uit sterk aardewerk voor een trendy uitstraling. Naast het populaire gekleurde Cosy & Trendy servies biedt het merk ook talloze witte serviezen, welke verkrijgbaar zijn van moderne designs tot aan klassiek en eigentijds. Of u nu opzoek bent naar een eenvoudig bord of een compleet serviesset... Cosy & Trendy heeft meer dan 6000 items voor uw gedekte tafel.


Laguna Azzurro

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Laguna Azzurro

Het Cosy & Trendy Laguna Azzurro servies heeft een prachtige azuurblauwe tinten aan de binnenzijde met een uiteenlopende gevlamde rand. Het Laguna Azzurro servies geeft uw gerechten een prachtige uitstraling.
> Bekijk nu

Laguna Blue-Grey

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Laguna Blue-Grey

Dit servies heeft een sublieme grijs-/ blauwe tint aan de binnenkant met een donkere rand. Het Cosy & Trendy Laguna servies is zeker een aanrader voor een compleet nieuwe tafelsetting of om aan te vullen.
> Bekijk nu

Laguna Old-Rose

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Laguna Old Rose

Het Cosy & Trendy Laguna Old Rose Servies heeft een klassiek oud roze tint aan de binnenkant met een mat zwarte buitenzijde. Perfect om uw gerechten op een klassiek gekleurd servies te presenteren.
> Bekijk nu

Laguna Viola

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Laguna Viola

Laat uw inspireren door dit prachtige paarse servies van Cosy & Trendy welke een uiteenlopende witte rand heeft. De mat zwarte buitenkant maakt dit servies helemaal compleet voor een nieuwe tafelsetting!
> Bekijk nu

Laguna Verde

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Laguna Verde

Met dit Laguna Verde servies van Cosy & Trendy presenteert u de mooiste gerechten. De serie heeft een diep donkergroene kleur aan de binnenkant met een mat zwarte buitenzijde. Ontdek ze nu!
> Bekijk nu

Medusa

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Medusa

Ontdek hier het Medusa servies van Cosy & Trendy. De presentatie van gerechten op de lichte, natuurlijke nuances van Medusa betekent niet alleen de smaakpapillen verwennen, maar ook de ogen de kost geven.
> Bekijk nu

Malibu

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Malibu

Ontdek dit Malibu servies van het bekende merk Cosy & Trendy welke geïnspireerd is op de Caribbean. Een collectie waarop de golvende beweging van water en korrelige structuur van zand samenkomen.
> Bekijk nu

Fez Blue

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Fez Blue

Het Fez Blue servies van Cosy & Trendy heeft een sublieme licht gespikkelde blauwe binnenzijde met een witte buitekant. Het fez blue servies heeft een breed assortiment borden, kommen, schalen, bekers en meer.
> Bekijk nu

Fez Green

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Fez Green

De serie Fez is ook verkrijgbaar in het groen, welke perfect is te combineren met Fez Blue. Dit servies heeft een sublieme blauwe tint aan de binnenkant met een donkere rand. Het Fez servies is zeker een aanrader!
> Bekijk nu

Shoshu

Cosy & Trendy
Cosy & Trendy Shoshu

Dit Shoshu servies van Cosy & trendy heeft een oosters tintje. Door de innemende korrelstructuur en het kleuren duo worden gerechten op een spectaculaire wijze gepresenteerd. Een spectaculair servies met een oriëntaals tintje. 
> Bekijk nu