• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

St. James Royal Delft (16)

Merken
St. James Royal Delft Espresso Kop 100ml
St. James Royal Delft Koffiekop 180ml
St. James Royal Delft Koffiekop 220ml
St. James Royal Delft Beker 300ml
St. James Royal Delft Mok 300ml / Ø9xH6cm
St. James Royal Delft Kom 350ml / Ø11xH5,4cm
St. James Royal Delft Kom 600ml / Ø14xH6cm
St. James Royal Delft Bord Ø17cm
St. James Royal Delft Bord Ø22cm
St. James Royal Delft Bord Ø23,5cm
St. James Royal Delft Bord Ø27cm
St. James Royal Delft Bord Ø30,5cm
St. James Royal Delft Coupe Bord Ø17cm
St. James Royal Delft Coupe Bord Ø21,5cm
St. James Royal Delft Coupe Bord Ø26cm
St. James Royal Delft Coupe Bord Ø30,5cm
Toon 1 - 16 van 16

St. James Royal Delft

Waar eeuwenoude Hollandse ambachten en topservies samenvloeien. Ontdek bij Veluw horeca het prachtige Royal Delft Servies welke is ontworpen met samen met St. James. Deze unieke serviesserie heeft prachtige schilderingen in de Delfst blauwe kleur. In de collectie vindt u voor ieder gerecht of drank een passend bord, schaal, bekers, kopje of mok.

St. James in Delfst Blauw

Stijlvol en origineel: serveer uw gerechten op eeuwenoude Hollandse ambacht! St.James Porselein en Royal Delft zijn een exclusieve samenwerking gestart om authentiek Delfts Blauw beschikbaar te maken voor de horeca. Een unieke wijze om uw (internationale) gasten kennis te laten maken met Nederlandse
historie. Het servies is perfect te combineren met de overige series van St.James en is geschikt voor vaatwasser, magnetron en oven.

Hollandse Ambacht bij Veluw Horeca

Simon van Oosten, meester-schilder bij de Koninklijke Porceleyne Fles sinds 1978, tekende het ontwerp van dit unieke servies van St.James. Uitgangspunt daarbij was de traditionele decors van de Porceleyne
Fles, die soms al eeuwen oud zijn. Duidelijk te zien zijn de bloemen met de drieslagblaadjes, die op vrijwel alle stukken handgeschilderd aardewerk terug te vinden zijn. Het servies is niet vol gedecoreerd, zoals gebruikelijk is in het traditionele aardewerk. Juist door slechts enkele delen te decoreren, komen de Royal Delfts Blauwe vormen sterk naar voren. Dit geeft de traditionele decoratie een frisse en moderne uitstraling op het fraai gevormde servies van St.James. Ook de naam Royal Delft komt terug in het decor, waardoor het servies Koninklijke allure krijgt.

Ontdek het St. James Servies

Veluw Horeca is de trotse leverancier van het prachtige serviesmerk St. James. In onze handige webshop vindt u elke serie van dit prachtige servies merk. Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: info@veluwhoreca.nl

Live Chat: Stel uw vraag