• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palmer Lotus Turquoise (5)

Merken
Met het nieuwe Palmer Lotus Turquoise servies wordt iedere gedekte tafel een eyecather. Serveer en presenteer de lekkerste gerechten op dit prachtige servies. Zo wordt ieder gerecht een ware sensatie op tafel. Turquoise-achtige look met bruin- en koper.
Palmer Lotus Turquoise Bord Ø27cm ( Set van 4 )
€39,96 Stukprijs: €39,96 / Stuk
(€48,35 Incl. btw)
Palmer Lotus Turquoise Bord Ø20,5cm ( Set van 6 )
€41,94 Stukprijs: €6,99 / Stuk
(€50,75 Incl. btw)
Palmer Lotus Turquoise Diep Bord Ø21cm ( Set van 4 )
€35,96 Stukprijs: €35,96 / Stuk
(€43,51 Incl. btw)
Palmer Lotus Turquoise Kom Ø15cm ( Set van 6 )
€41,94 Stukprijs: €6,99 / Stuk
(€50,75 Incl. btw)
Palmer Lotus Turquoise Kom Ø8cm ( Set van 12 )
€35,88 Stukprijs: €2,99 / Stuk
(€43,41 Incl. btw)
Toon 1 - 5 van 5

Palmer Lotus Turquoise

Met het nieuwe Palmer Lotus Turquoise servies wordt iedere gedekte tafel een eyecather. Serveer en presenteer de lekkerste gerechten op dit prachtige servies. Zo wordt ieder gerecht een ware sensatie op tafel. Het Palmer Lotus servies heeft een turquoise-achtige look met bruin-koperachtige tinten welke deze serie een authentic tintje geven. Dit stoneware servies is tot in de puntjes afgewerkt zoals we van palmer gewend zijn. Het gehele serviesset is oven-en magnetronbestendig, stapelbaar en geschikt voor de vaatwasmachine.
  • Horeca Kwaliteit
  • Stoneware
  • Unieke items
  • Hoogwaardig afgewerkt
  • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

Palmer Lotus Turquoise Borden

De serie borden bestaat uit maar liefst 3 afmetingen. Zo zijn er twee coupe borden verkrijgbaar in de maten 20,5 en 27cm doorsnede. Ideaal voor ieder moment van de dag. Het 20,5cm lotus bord is perfect voor het ontbijt en de voor de kleine hap tijdens de lunch. Het grote bord van 27 is ideaal voor de hoofdgerechten of het diner. Het diepe bord van 21cm doorsnede maakt deze borden reeks compleet. Perfect te gebruiken voor pastagerechten, salades maar ook prima te gebruiken als soepbord.

Schaaltjes van Palmer Lotus

Aanvullend op de Palmer Jungle serie zijn de kommetjes of schaaltjes welke verkrijgbaar zijn in 2 formaten van 15 en 8cm doorsnede. Lekker voor een salade, bijgerecht of voor het dessert. Daarnaast zijn ze ook ook erg leuk te gebruiken als soepkom.

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Aurora stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.