• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Q Authentic Stone Green Servies (5)

Merken
Ontdek het schitterende Stone Green servies merk Q Authentic. De schitterende borden en kommetjes uit deze reeks hebben een diep groene kleur met een rustieke uitstraling. Hierdoor oogt dit horeca servies robuust en stoer. Bekijk de nieuwe collectie.
Q Authentic Stone Green Bord Ø28,5cm ( Set van 6 )
€81,55 €73,40
(€88,81 Incl. btw)
Q Authentic Stone Green Coupe Bord Diep Ø26,5cm ( Set van 4 )
€66,36 €59,75
(€72,30 Incl. btw)
Q Authentic Stone Green Ramekin Ø7 x (H)4cm - 100ml ( Set van 12 )
€62,28 €56,05
(€67,82 Incl. btw)
Q Authentic Stone Green Kom Ø11 x (H)5cm - 245ml ( Set van 12 )
€93,48 €84,15
(€101,82 Incl. btw)
Toon 1 - 5 van 5

Q Authentic Stone Green Servies

Bij Veluw Horeca ontdek u de prachtige servies serie ''Stone Green'' van het bekende horeca servies merk Q Authentic. De schitterende borden en kommetjes uit deze reeks hebben een diep groene kleur met een rustieke uitstraling. Hierdoor oogt dit horeca servies robuust en stoer. Daarbij geeft het natuurlijk een prachtige presentatie aan uw gerechten. De stone Green collectie is tot in de details afgewerkt, dat maakt het Q Authentic servies populair voor in ieder restaurant.

Stoneware    Reactieve Glazuurlaag   ✔ Ieder item is uniek    Robuust & Stoer Krasbestendig

Ontdek het Q Authentic Stone Green Servies Bij Veluw Horeca

Bij een sfeervol diner hoort een prachtig servies waar de gerechten op gepresenteerd worden. Niet alleen de smaak van uw gerecht is belangrijk, maar zeker ook de presentatie. Met het Q Authentic Stone Green servies maakt u dit totaal plaatje helemaal compleet. De uitstraling brengt een Mediterraanse sfeer aan uw gerechten en tafelsetting. Omdat het Stone Green servies voorzien is van een reactieve glazuurlaag, zal ook ieder gerecht een unieke look hebben. Laat met de creativiteit van uw Chef en de keukenbrigade, de mooiste creaties serveren op dit unieke horeca servies. 

Q Authentic Stone Green Borden Kopen

In de Stone Green collectie zijn 3 prachtige horeca borden verkrijgbaar in verschillende type. Zo vindt u hier het bord van Ø28,5cm welke perfect gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld hoofdgerechten, maar ook geschikt is als lunchbord. Dit bord wordt voornamelijk gekenmerkt door het reliëf in de brede rand. Dit schitterende bord is ook verkrijgbaar als diep bord met een iets kleinere afmeting van Ø26,5cm. Hier kunnen heerlijke pastagerechten of salades in geserveerd worden. Het 3e bord uit deze reeks is ook Ø26,5cm breed en heeft een klein opstaand randje. Deze stone green borden ogen wat strakker en rustiger. Hier kunt u uitstekend heerlijke hoogrechten en lunchgerechten op serveren van uw keukenbrigade.

Q Authentic Stone Green Kommen Kopen

Het Q Authentic Stone Green servies bestaat in totaal uit 5 verschillende items. Geen grote servies serie dus, maar wel perfect te combineren met andere serviesseries van Q. Zo zijn er leuke kleine ramekins verkrijgbaar welke voor allerlei kleine gerechtjes, sausjes, dippen, en desserts items gebruikt kunnen worden. De collectie wordt compleet gemaakt met een schaaltje van 245ml. Deze ronde schaaltjes kunnen ingezet worden voor garnituren bij uw gerechten, maar ook gebruikt worden als dessertschaaltje.

Stoneware Q Authentic Servies

Het Q Authentic Stone Green servies is gemaakt van sterk en hoogwaardig stoneware. Dit specifieke type aardewerk wordt gekenmerkt door de samenstelling van een fijn korrelige klei. Hierdoor komt er geen lucht meer bij en wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Het grote voordeel hiervan is dat het servies minder snel chipt aan de randen. Dit Stoneware servies wordt gebakken op een temperatuur tussen de 1100 - 1300 graden Celsius voor het beste resultaat.

Q Authentic Stone Green Servies Kopen bij Veluw Horeca

Bent u ook geïnspireerd geraakt door dit prachtige servies? Bestel dan vandaag nog het Q Authentic Stone green servies online bij Veluw Horeca. Stel uw eigen assortiment samen welke bij uw restaurant past, door verschillende items met elkaar te combineren. Mocht u nog vragen hebben over het servies. Neem dan contact op met onze servies specialisten. Zij kunnen u hier alles overtellen.

Q Authentic Stone Green

Ontdek meer horeca servies van Q Authentic


Q Authentic Amazon Q Authentic Aqua Q Authentic Atelier
Q Authentic Bubbles Q Authentic Croco Q Authentic Honeycomb
Q Authentic Japan Q Authentic Jersey Q Authentic Koala
Q Authentic Leopard Q Authentic Mozaic Q Authentic Polar
Q Authentic Sand Q Authentic Speckle Q Authentic Stone Black
Q Authentic Stone Blue Q Authentic Stone Brown Q Authentic Stone White
Q Authentic Tinto