Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  St. James Servies

  St. James Servies

  Veluw Horeca is al jarenlang de trotste leverancier van St. James servies voor de horeca. In het assortiment vindt u het complete aanbod welke onderverdeeld is in diverse series. St. James biedt prachtige luxe serviezen voor professioneel gebruik in uw horecaonderneming, of voor de hobby-kok thuis.

  Sterk, en licht in gewicht

  Het lichte servies van St. James maakt een einde aan klagend personeel in de bediening over te zware borden. Dit lux servies is sterk en licht in gewicht en daarmee ideaal voor horecabedrijven waar grotere afstanden moeten worden overbrugd.

  Super Bone Fine China

  Het lichte servies van St.James is een Vitrified Fine China porselein met een extra toevoeging van Natural Bone Ash. Door het gebruik van Natural Bone Ash kan een dunner en verfijnder bord worden gemaakt zonder dat het zijn kracht verliest. St.James maakt enkel gebruik van de beste grondstoffen uit Europa waarbij de Natural Bone Ash nog steeds uit Engeland wordt geïmporteerd.

  Eco-Friendly, We Care

  St.James besteedt veel aandacht aan milieucriteria en gezondheidsrichtlijnen tijdens het productieproces.
  • St.James is gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen zonder enige vorm van chemische toevoegingen
  • De glazuurlaag van St. James is lood- en cadmiumvrij
  • St.James gebruikt natuurlijk gas tijdens haar productieproces
  • Het productieproces is gebaseerd op recyclemanagement

  St. James Servies Kopen

  In de webshop van Veluw Horeca vindt de complete collectie van St. James. Bestel eenvoudig uw nieuwe St. James servies online in de winkel. Hieronder vindt u een overzicht van alle series welke dit prachtige merk rijk is.

   

  Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

  Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

  Bel ons: 0318-304747

  Mail ons: [email protected]

  Live Chat: Stel uw vraag

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen