• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Overzicht | 175 artikelen in Frituren

Horeca Friteuse

Categorieën

Enkele Friteuses

Dubbele Friteuses

Tafelmodellen

Staande Friteuses

Elektrische Friteuses

Gas Friteuses

Bakkerij-/Vis Friteuses

Bekende merken

Caterchef Friteuses

Bartscher Friteuses

Buffalo Friteuses

Saro Friteuses

Caterlite Friteuses

Gastro M Friteuses

BEKIJK ALLE FRITEUSES


0 - € 50,-

€ 50,- tot € 100,-

€ 100,- tot € 150,-

€ 150,- tot € 250,-

€ 250,- tot € 500,-

€ 500,- en meer...

Sorteer op:    Laagste prijs     Hoogste prijs     Populariteit     Nieuwste Friteuses     Bekijk alle friteusesPopulaire merken

                                                             

 

Met de Horeca friteuse van Veluw Horeca bakt u de producten krokant en knapperig

Goudgele friet, krokante snacks, knapperig gebak, of heerlijke sappige loempia's - Frituren is een prima manier om producten snel, makkelijk en smakelijk te bereiden. Bij veluw Horeca vindt u een ruim aanbod aan kleine ínstap' friteuses tot aan professionele horeca friteuses. Wij vinden de kwaliteit van de friteuse, en en het eindresultaat erg belangrijk en daarom verkopen wij alleen de allerbeste A merken.

TIPS VOOR OPTIMAAL FRITUREN

Behandel uw frituurproducten en de friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaat.
Om gezonde en heerlkijke knapperige producten te kunnen bakken, en op tafel te serveren, ongeacht welk model u heeft gekozen, en langdurig te kunen gebruiken, moet u op een paa belangrijke punten letten.

De frituurmand

Voor het beste bakresultaat is het belangrijk dat het product vrij en bovenop drijft. De verhouding van het frituurvet en het frituurproduct moet ca. 1:10 bedragen. Vul de frituurmand nooit meer dan de helft.

De optimale temperatuur

Voor het optimaal frituren van frituurproducten speelt de temperatuur een belangrijke rol. De beste temperatuur op perfect te frituren ligt tussen de 170 en 180º C. Als het vet te heet is, vermindert dit de houdbaarheid van het product, ligt de temperatuur te laag, dringt er te veel vet het frituurproduct binnen.

Het juiste frituurvet of olie

In de handel worden verschillende soorten vetten en olie's aangeboden en kwaliteiten. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig halfvloeibaar of vloeibaar vet is in meerde opzichten van belang: het frituurproduct smaakt beter, en het vet is snel, gemakkelijk en langdurig te gebruiken. Informeer eens bij uw leverancier of fabrikant wat voor u de beste olie of vet is. Zo kan dit al enkele euro's besparen per dag.

Zorgvuldig gebruik

Voor een lange levensduur van uw horeca friteuse is het belangrijk dat deze zorgvuldig wordt gereinigt volgens de hygiëne richtlijnen. Aanwijzingen voor reiniging, onderhoud, en bediening van het apparatuur vindt u in de bedieningshandleiding. Deze garanderen een optimale en duurzame productkwaliteit.

Dé beste Horeca Friteuse

Heeft u na de zoektocht voor een goede friteuse nog vragen? Of heeft u goed advies nodig? Bel dan éen van onze medewerkers en zei helpen u graag verder. Liever gebruik maken van de live chat? of de mail.. wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.Voordelen

Gratis Verzending

Vanaf €100 ( Anders €5,99 )

Snelle Levering

Vanaf 24uur

14 Dagen Retourgarantie

Niet goed? Geld terug!

Ruime Keuze, Groot aanbod

+25.000 Producten

Service met 'n Glimlach

Meer informatie over een product?

Wij zijn er elke dag speciaal voor jou!

» 0318 304 747

» Live Chat 24/7

» info@veluwhoreca.nl» Maak een afspraak

» Offerte nodig?

» Mijn Account