• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Borden

Borden

Horeca borden gaan hand in hand met de gerechten van uw chef-kok en de keukenbrigade. U wilt uiteraard dan ook dat alle creaties uit uw keuken een prachtige presentatie krijgen op een mooi passend bord. Bij Veluw Horeca vindt u dan ook ruime collectie horeca borden voor uw restaurant. Wij helpen u graag met het selecteren van het juiste bord welke aansluit op uw gerechten, concept en wensen.

Horeca Borden

In de onze collectie horeca borden vindt u meer dan 500+ soorten en maten. Van eenvoudige witte borden tot borden in allerlei organische vormen en texturen. Of u nu nieuwe pastaborden zoekt, of de voorraad dinerborden wilt aanvullen. Bij Veluw Horeca denken wij graag met u mee.

Dinerborden voor de horeca

Een groot deel van de collectie borden bestaat uit grote ronde dinerborden van circa 30cm doorsnede. Deze restaurant borden zijn perfect te gebruiken voor uw hoofdgerechten. Daarnaast vindt u ook onze collectie ovale borden, rechthoekige borden en prachtige vierkante borden.

Ontdek de mooiste restaurant borden

Laat uw Chef-kok en de keukenbrigade de mooiste creaties maken op de borden van Veluw Horeca. Ontdek de mooiste series horeca servies in onze winkel en presenteer uw gerechten nog mooier. In de webshop kunt u per type bord zoeken, of handig per merk en serie. 

Horeca Servies Kopen bij Veluw Horeca

Bij Veluw Horeca Groothandel bestelt u eenvoudig uw nieuwe horeca borden online in de webshop. Daarnaast hebben wij ook andere prachtig servies voor uw horecaonderneming. Zo heeft u altijd de eye-cathers voor uw gasten op de gedekte tafel.