icon contactVerkoop & Advies( 9:00 - 17:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Vela Horeca ( Veluw International ) (Kamer van Koophandel: 71256490), hierna te noemen Vela Horeca, verleent u hierbij toegang tot velahoreca.nl (“de Website”)

  Op gebruik van deze website ( www.velahoreca.nl ) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

   

  Gebruik van informatie

  Vela Horeca streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Vela Horeca niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervangen van juridisch advies.

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vela Horeca aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Vela Horeca en de gebruiker van de website ontstaan.

   

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Vela Horeca of haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vela Horeca, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

   

  Hyperlinks

  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Vela Horeca heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Vela Horeca aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

   

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste wijziging was op 04-01-2023.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »