• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vleeshaken (6)

Merken
De vleeshaken van Veluw Horeca zijn ideaal om vlees of karkassen aan te hangen. Handig voor in slagerijen, speciaalzaken of voor in de horeca. In de collectie hieronder vindt u diverse soorten vleeshaken vervaardigd uit RVS welke zeer sterk zijn.
Vogue Vleeshaak 10cm
€0,85 €0,80 Stukprijs: €0,80 / Stuk
(€0,97 Incl. btw)
Vogue Vleeshaak 15cm
€1,05 €0,99 Stukprijs: €0,99 / Stuk
(€1,20 Incl. btw)
Toon 1 - 6 van 6

Vleeshaken

Vleeshaken zijn onmisbaar in slagerijen, speciaalzaken en in sommige horecabedrijven. Aan de vleeshaak kunt men stukken vlees of karkassen aanhangen om dit op een hygiënische wijze te bewaren en te verwerken. Daarnaast zien we ook veel dat de haken worden gebruikt om keukengerei aan te hangen. Zo bewaard u dit ook nog eens op een hygiënische manier.

Soorten vleeshaken

Vleeshaken zijn herkenbaar aan de S-vorm en hebben aan de uiteinden scherpe punten. Aan deze punten kunnen eenvoudig de stukken vlees of de karkassen aan worden geregen. De haken zijn altijd vervaardigd uit RVS, dit is hygiënisch, sterk en gemakkelijk schoon te maken. Bij Veluw Horeca vindt u diverse soorten in verschillende maten. Perfect voor kleine stukken vlees of juist grote.

Vleeshaak kopen

Bestel eenvoudig uw nieuwe vleeshaken online in de webshop van Veluw Horeca. In het overzicht ontdekt u de volledige collectie in diverse soorten. Naast dit handige keukengerei vindt u in onze webshop ook andere handige keukentools zoals, wildscharen, vleesbakken en vleespersen.