• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palmer Aurora (4)

Merken
Palmer Aurora Bord Ø27cm Grijs ( Set van 4 )
€32,12 Stukprijs: €8,03 /
(€38,87 Incl. btw)
Palmer Aurora Bord Ø21cm Grijs ( Set van 4 )
€28,16 Stukprijs: €7,02 / Stuk
(€34,07 Incl. btw)
Palmer Aurora Diep Bord Ø21cm Grijs ( Set van 4 )
€32,12 Stukprijs: €8,03 / Stuk
(€38,87 Incl. btw)
Palmer Aurora Schaal Ø15cm Grijs ( Set van 4 )
€24,04 Stukprijs: €6,01 / Stuk
(€29,09 Incl. btw)
Toon 1 - 4 van 4

Palmer Aurora

Stoneware servies met een trendy twist, dat is het Aurora servies van Palmer. Een prachtige serie met een stoere, lichtgrijze tint en een matte off-white buitenzijde. Speel met uw culinaire creaties en laat ze tot leven komen op deze glanzende Aurora items.Palmer Aurora is een opvallende nieuwe servies serie met een lichtgrijze kleur aan de binnenzijde en een off-white kleur aan de buitenkant. Palmer Aurora servies is gemaakt van stoneware, welke geschikt is voor de oven- en vaatwasmachine. Alles is afgewerkt tot in de details, dat maakt het servies van Palmer sterk en populair. De stoneware items uit de deze serie laten ieder gerecht prachtig uitkomen en stimuleren de creativiteit van de kok. Het servies is ideaal geschikt om het gehele seizoen, te gebruiken voor de allerlekkerste gerechten uit de keuken.
 
  • Horeca Kwaliteit
  • Stoneware
  • Reactieve glazuurlaag
  • Ieder item is uniek
  • Hoogwaardig afgewerkt
  • Vaatwasmachine- Oven & Magnetron bestendig

 

Ontdek de Palmer Aurora Borden bij Veluw Horeca

Uit de serie zijn drie borden verkrijgbaar welke een afmetingen hebben van Ø21cm en Ø27cm. Daarnaast is er ook een diep bord van Ø21 x 5,5cm welke perfect te gebruiken is voor kleine salades of desserts Het kleine bord is ideaal geschikt voor salades of voorgerechten. Op het grote bord kunt u de heerlijke hoofdgerechten op serveren.

 

Ontdek de Palmer Aurora Schaaltjes bij Veluw Horeca

De kom uit de serie Aurora heeft een diameter van Ø15cm en heeft een inhoud van 57ml. Deze kom is ideaal voor het presenteren van kleine gerechten, bijgerechten en garnituren. Daarnaast kunt u hier ook een soepje in serveren.

 

Stoneware Palmer Servies

Stoneware servies is gemaakt van een specifiek type aardewerk. Kenmerkend aan het stoneware servies is dat het wordt gemaakt van een fijn korrelige klei waardoor er geen lucht bij kan komen. Hierdoor wordt het stoneware servies sterker dan een standaard aardewerk servies. Ook chipt het servies minder makkelijker. Stoneware servies wordt gebakken tussen de 1100 - 1300 graden Celsius.

Het Aurora stoneware servies van Palmer is verglaasd waardoor het servies extra sterk wordt en het geschikt is voor de vaatwasmachine. Door middel van de reactieve glazuurlaag waarmee dit stoneware servies is mee afgewerkt is ieder item uit de serie uniek.

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat iedere dag voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag