Wat maakt een krijtbord toch zo populair?

  • Geplaatst op
  • Door Margreet
  • 0
Wat maakt een krijtbord toch zo populair?

Elk restaurant, café, of bistro heeft een menu. Dit wordt op de menukaart gepresenteerd en de specialiteiten van het huis worden bij de tafel vermeld. Maar wat ik leuk vind, is dat sommige cafés en restaurants ook van die prachtige rustieke krijtborden hebben met lekker makende teksten en fraaie tekeningen . Hoe doen ze dat toch? Het water loopt bij voorbaat al uit mijn mond, zonder een gerecht voor mijn neus te hebben staan.

Krijtborden zorgen voor meer omzet binnen uw horeca onderneming

Krijtborden voor de horeca zijn mooi om naar te kijken en bij mij roept het al gauw op, "WAUW!! wat heeft hier een tijd in gezeten! Die persoon heeft er echt zijn best op gedaan." Het mooie valt al gauw op waardoor het nóg aantrekkelijker is om naar de specials van de week, maand of seizoen te bekijken. Al die lekkere dingen die er op staan en dan ook nog eens zo mooi versierd, dat móét je gewoon proeven.

Ik heb het natuurlijk over de mooie krijtborden die sommige café's en restaurants hebben, die met krijtverf ( white wash verf ) worden verrijkt.

Als ik naar een restaurant ga of café waar ik nog nooit eerder ben geweest, neem ik altijd als eerste de omgeving in mij op. Waar is het gelegen? Wat straalt het uit? Hoe word ik ontvangen? Heeft het een mooie aankleding? Kan ik al iets vinden wat een tipje van de sluier oplicht wat ze serveren? 

Dit zijn voor mij de meest belangrijke punten om in mij op te nemen. Want stel het restaurant straalt geen warmte uit, geen gastvrijheid en het oogt niet schoon, dan zou je liever een eindje verder doorrijden naar een gelegenheid waar het er wél sfeervol, schoon en netjes uit ziet en waar je ook warm ontvangen wordt. 

Dan word je naar je tafel begeleid, ga je zitten en dan ga je echt eens flink om je heen kijken. Meestal is er een grote eyecatcher zoals een prachtige massief houten bar of een sfeervolle openhaard. En dan kijk je omhoog en zie je een prachtig versierd bord, met letters die letterlijk over het bord heen zwieren en krullen. Dat soort handschrift waar iedereen jaloers op is. Met grote letters staat er "Seizoen specials". En dan zie je al die lekkernijen waarbij het water uit je mond loopt, die je bij wijze van, al bijna kan proeven wat er staat. Dat wil je, je weet het bijna zeker! Toch nog maar even kijken wat er op de menukaart staat. Terwijl je in het menukaart zit te staren en je ook die lekkernijen ziet staan, blijft je onderbewuste toch aandringen op die heerlijke seizoen special die daar zo mooi gepresenteerd staat boven de haard. Met de vrolijke, krullende letters. 

 

Krijtbord gekocht? En nu...

Met een krijtbord kan je verschillende kanten op! Het kan zijn voor uw specialiteiten, voor feesten en partijen of bijvoorbeeld een aankondiging van een evenement. Check de onderstaande punten die essentieel zijn voor een aantrekkelijk krijtbord! 

  • Koop een kwalitatief goed krijtbord! Liever iets meer betalen voor een kwalitatief goed krijtbord waar uw tekst mooier en langer zichtbaar blijft.
  • Zorg er voor dat u een werknemer heeft of u zelf die een vaste hand heeft en die dit leuk vindt om te doen! Zo zien uw klanten dat er tijd en aandacht aan besteed wordt en dit is weer goed voor de omzet. 
  • Huur iemand in die handlettering professioneel uitoefent. Dat bespaart tijd en garandeert uitstekende resultaten! 
  • Kies voor kwalitatief goede stiften om uitlopende teksten te voorkomen! 
  • Last but not least, een goede reiniging die geen sporen achter laat op uw nieuwe krijtbord!

Hieronder meer informatie over onze krijtborden! 

Veel plezier met uw prachtig versierde krijtbord wat aantrekkelijk is voor nieuwe en vaste klanten! 

 

Diverse soorten krijtborden voor de horeca

Bij Veluw Horeca hebben wij voor ieder wat wils. Ons assortiment van krijtborden is zo aangepast dat je je geen ongeluk hoeft te zoeken naar het juiste krijtbord. We hebben stoep-krijtborden, wandkrijtborden, tafel-krijtborden, mini-krijtbordjes en we hebben ze in verschillende leuke vormen. Samen met onze assortiment aan krijtstiften bent u bij ons aan het juiste adres! Klik snel op de link en bestel nu uw krijtbord en laat uw klanten het water in de mond lopen!

 

Inspiratie op doen voor een krijtbord

 Voordelig inkopen                Direct bestellen                 Bezorgen én Afhalen

 

Assortiment Krijtborden

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden