icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Onze percolator specialisten - Zondag 12 Mei 2019

  Nieuw! Hendi Percolator 11 Liter

  Het is niets fijner als u op catering bent om snel veel kopjes koffie aan uw gasten te kunnen serveren. Een koffiemachine meeslepen naar de locatie is onhandig en het gaat al lang niet zo snel. Met de nieuwe percolator van de Hendi serveert u eenvoudig en snel een heerlijk vers gezet kopje koffie aan uw gasten. Naast dat de percolators veel gebruikt worden in de catering sector, kunnen deze ook praktisch zijn in uw bedrijfskeuken, kantine, of tijdens feesten en partijen.


  Hendi Percolator 11 Liter

  De nieuwe Hendi Percolator heeft een inhoud van 11 Liter. Hiermee serveert u al snel 85 kopjes per uur, want de zettijd duurt +/- 60 minuten. Tijdens het zetten van de koffie wordt deze verwarmt tot een temperatuur van 96˚C. Als de koffie klaar is houdt de percolator de koffie warm tot circa. 90˚C. Onder de tapkraan kunnen kopjes worden geplaatst tot een maximale hoogte van 110mm. Ook ideaal dus voor grotere mokken en bekers. Aan de voorzijde vindt u een duidelijke niveau-indicator, hiermee kunt u nauwkeurig aflezen hoeveel koffie er nog in de ketel zit.

  De percolator is voorzien van een sterke enkelwandige behuizing en deksel welke zijn gemaakt van rvs. Dit nieuwe type is voorzien van een ''Twist-lock'' systeem. Hierdoor weet u zeker dat de deksel goed vast zit en alle warmte behouden blijft. In de percolator zit het koffie welke geschikt is voor grof gemalen koffie. Gebruikt u deze of een ander soort? Dan raden wij het aan om altijd een extra papieren filter te gebruiken. Aan de buitenzijde zitten twee sterke ''Cool-touch'' handvatten. Let wel op dat de roestvrijstalen buitenzijde wel heet kan worden. Aan de voorzijde zit de non-drip aftapkraan waar koffie getapt kan worden. Met een siliconen afgeschermde aan / uit-schakelaar en indicatielampjes voor verwarming kunt u precies zien wanneer de koffie klaar is voor gebruik.


  Plus- en minpunten

   
  Druppelvrije tapkraan ( Non-drip ).
  Zettijd: +/- 60 minuten.
  Schaalbeschermd verwarmingselement onder de tank met oververhittingsbeveiliging.
  Voorzien van cool-touch handgrepen, bedekt handvat en druppelstop, allemaal gemaakt van polypropyleen.
  Bereikt tot 96˚C tijdens het koffiezetten, houdt de temperatuur daarna op 90˚C (± 5˚C).
  Siliconen afgeschermde aan / uit-schakelaar en indicatielampjes voor verwarming.
  Binnenfilter voor grof gemalen koffie van roestvast staal, gebruik van papieren filters wordt aanbevolen.
  Het apparaat tijdens het gebruik ''Niet aanraken'', het wordt namelijk erg heet.

  Hendi Percolator voor het zetten van grote hoeveelheden koffie in één keer

  Hendi Percolator Enkelwandig met Tapkraan 11 Liter | 230V/1650W

  Het zetten van koffie met de Hendi Percolator

  1.       Reinig de filterbak, de deksel, de stijgbuis en de binnenkant van de ketel met een niet-schurend schoonmaakmiddel [en spoel ze goed na met schoon water].

  2.       Giet koud water in ketel. Deze moet minstens tot de helft worden gevuld.

  3.       Plaats de stijgbuis in het midden van de filterbakhouder. Zorg ervoor dat de voet van de stijgbuis stevig in de bodemholte rust.

  4.       Schuif de filterbak over de stijgbuis en vul de filterbak met [grof] gemalen koffie. Plaats de filterbakdeksel op de filterbak en plaats vervolgens de deksel op de ketel.

  5.       Steek de stekker in het stopcontact en zet de aan-uitschakelaar op “ON”.

  6.       Als het controlelampje groen gaat branden, is de koffie klaar.

  7.       Om de koffie warm te houden, slaat automatisch het tweede verwarmingssysteem aan. De koffie is nu klaar om te worden geserveerd.

  8.     Als er nog ongeveer drie koppen koffie in de ketel zitten, dient u de aan-uitschakelaar op “OFF” te zetten en de stekker uit het stopcontact te nemen.


  Hendi Percolator Bestellen bij Veluw Horeca

  Bent u op zoek naar een oplossing om grote hoeveelheden koffie te serveren? Bestel dan deze Hendi Percolator 11 Liter bij Veluw Horeca Groothandel. Dit nieuwe type is direct uit voorraad leverbaar zodat u morgen nog de lekkerste koffie kan serveren aan uw gasten.

  Hendi Percolator bestellen >

   

  Blijf geïnspireerd!

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen