Veluw Horeca Groothandel Blog

Nieuw! Hendi Percolator 11 Liter

  • Geplaatst op
  • Door Onze percolator specialisten
  • 0
Nieuw! Hendi Percolator 11 Liter

Voor het zetten van grote hoeveelheden koffie in één keer is een koffie percolator, het artikel welke u nodig heeft. De Hendi heeft hiervoor een nieuw type op de markt gezet met een inhoud van 11 Liter. In dit nieuwe blog van Veluw Horeca vertellen onze percolator specialisten u alles over dit nieuwe apparaat.

Wat maakt een krijtbord toch zo populair?

  • Geplaatst op
  • Door Margreet
  • 0
Wat maakt een krijtbord toch zo populair?

Elk restaurant, café, of bistro heeft een menu. Dit wordt op de menukaart gepresenteerd en de specialiteiten van het huis worden bij de tafel vermeld. Maar wat ik leuk vind, is dat sommige cafés en restaurants ook van die prachtige rustieke krijtborden hebben met lekker makende teksten en fraaie tekeningen . Hoe doen ze dat toch? Het water loopt bij voorbaat al uit mijn mond, zonder een gerecht voor mijn neus te hebben staan.

Koude dagen? Tijd voor warme chocolademelk!

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Koude dagen? Tijd voor warme chocolademelk!

Tijdens de koude wintermaanden is de warme chocolademelk met een heerlijke toef slagroom onmisbaar in uw horecaonderneming. Met een vleugje cacao op de slagroom? Of een heerlijke borrel ernaast. In dit blog geven we de aandacht aan onze chocolademelk dispensers welke praktisch gebruikt kunnen worden in uw restaurant, maar ook geschikt zijn voor buffetten en cateringen.

Nooit geen vuil bestek meer!

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Nooit geen vuil bestek meer!

Één van de grootste ergernissen van een horecaondernemer is vuil bestek op de gedekte tafel. Bestek met achterblijvende kalkresten, vette vingers en ga zo maar door. De afwaskeuken welke tot in de late uurtjes bestek staat te poleren. Het kost allemaal tijd, geld en energie. Daarom willen we vandaag de bestekpoleermachines in de schijnwerpers zetten welke deze problemen allemaal oplossen.

Zelfgemaakt Gehakt? Hoe doe je dat? + Tips!

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Zelfgemaakt Gehakt? Hoe doe je dat? + Tips!

Zelf gehakt maken blijft het allerlekkerste. Gehaktballen, hamburgers, tartaar, vullingen of kebbe? Noem het maar op, er is van alles mogelijk met gehakt. Maar hoe maak je nou eigenlijk zelf gehakt? Waar moet je bij opletten, en wat kan er fout gaan. Ontdek het allemaal is dit nieuwe blog.