icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Vrijdag 14 Oktober 2016

    3 Toppers van Tijgers

    3 Toppers van Tijgers

    Uit het nieuwe merk van Q Authentic die begin dit jaar verscheen, bestaat de prachtige serviesserie Leopard, de makers van dit servies hebben zich helemaal laten inspireren door tijgers en de natuur.
    Met strak afgewerkte randen, en een bruine kleur aan de buitenkant vormen deze borden, samen met de patronen en structuur aan de binnenkant tot ware tijgers. De structuur aan de binnenzijde is zeer sterk, en de borden kunnen zeker een stootje hebben. Door de reactieve glazuurlaag en het patroon is geen elk bord hetzelfde!



    De Serie

    Met drie verschillende borden uit de Leopard, is er opzich niet veel te varieren. Wel is het super leuk om verschillende gerechten, bijvoorbeeld '' wild '' op deze borden te presenteren. Nu straks het wild seizoen weer op ons staat te wachten, kunnen we weer creatief aan de slag. De serie bestaat uit 2 coupe borden en 1 diep bord, welke ook ideaal te gebruiken is voor desserts.
     
     

    Grrrrr....

    Als ik bezig ben met een blog aan het schrijven, gaan er zo'n 1000 ideeën door me hoofd, 2x naar de koffiemachine lopen. En even een rondje inspiratie opdoen in ons assortiment. Wat ik zat te denken was, hoe we deze serviesserie van maar 3 items, toch kunnen combineren met gerechten, en overig servies.

    Ineens had ik het! Maar wat vinden jullie?
    Binnen het merk Q Authentic zijn nog 3 serviessets die een beetje dezelfde look, of iets vergelijksbaar hebben. Bijvoorbeeld de serie Croco, geinspireerd op krokodillen of de serie honey comb, geinspireerd op bijen en honingraat. Bekijk ze zelf eens, en laat het mij weten ik ben benieuwd naar jullie mening, wat jullie hiervan vinden.

     - Q Authentic | Honey Comb
     - Q Authentic | Polar
     - Q Authentic | Croco

     Ik zal later deze serie's ook eens een keer opnemen in een blog.
     



    Ben jij nieuwsgierig geworden?

    Bekijk hier de gehele serviesserie Q Authentic Leopard in de webwinkel


    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen