Een lekker kaasplankje.... Simpel met Succes!

  • Geplaatst op
  • Door Harry van Veluw
  • 1
Een lekker kaasplankje.... Simpel met Succes!

Een erg populair dessert, en lekker voor bij de borrel.... de kaasplank, op bijna iedere kaart staat het wel, maar..... Maak jij je kaasplank uniek & onweerstaanbaar? In dit blog vindt je enkele Tips & Trucs

Succes hebben met een simpel kaasplankje...

Éen van de meest populaire desserts, is een plankje vol verukkelijke kazen. Om uw gasten te laten genieten van dit heerlijke kaasplankje heeft u niet veel nodig. Hieronder vindt u enkele tips voor het perfecte kaasplankje.

Kies altijd maximaal 4 verschillende kazen
Te veel kazen kunnen een overgeweldigende smaak hebben, ook voor grotere gezelschappen raden wij aan om uw keuze beperkt te houden.
 

Kies de juiste variatie
Ga uit van verschillende soorten kaassoorten; smaak, melksoort, vorm ( schaap, koe, geit ). Vergeet ook de variatie in de structuur niet; ( harde kazen, zachte kazen, schimmelkazen, etc. )

Hoe kleden wij de kaasplank aan?
Om de kaasplank uniek, en onweerstaanbaar te maken, hebben wij een aantal ingredienten samengesteld die u heerijk kunt combineren met uw kazen; denk bijvoorbeeld aan; kletzenbrood, gedroogd fruit, chutney, druiven, honing, mosters, noten, olijven, oerbrood & vruchtenbrood.

 

Kaas 1, kaas 2, kaas 3, kaas 4.........
Om de perfecte smaakbelevening te hebben, is het erg belangrijk dat u bij de minst sterke kaas begint en dit zo opbouwd naar de scherpste kazen.

Heeft u nou zin gekregen, om een heerlijk kaasplankje te maken? Bekijk dan eens onze pagina met mooie houten worst, tapas, en kaasplanken, en nog veel meer om uw heerlijke kazen te presenteren

Bekijk de houten serveerplanken

 

Reacties

  1. bas van de sande bas van de sande

    Hi ik zie dat jullie kaasplankjes verkopen, ik ben op zoek naar rechthoekige plankjes circa 20 stuks (indicatie afm. 40x15cm) te gebruiken als borrelplateau met kaas en worst. kan je mij aangeven of jullie dat hebben en wat dat gaat kosten?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden