icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Harry van Veluw - Zondag 13 Maart 2016

    Een lekker kaasplankje.... Simpel met Succes!

    Succes hebben met een simpel kaasplankje...

    Éen van de meest populaire desserts, is een plankje vol verukkelijke kazen. Om uw gasten te laten genieten van dit heerlijke kaasplankje heeft u niet veel nodig. Hieronder vindt u enkele tips voor het perfecte kaasplankje.

    Kies altijd maximaal 4 verschillende kazen
    Te veel kazen kunnen een overgeweldigende smaak hebben, ook voor grotere gezelschappen raden wij aan om uw keuze beperkt te houden.
     

    Kies de juiste variatie
    Ga uit van verschillende soorten kaassoorten; smaak, melksoort, vorm ( schaap, koe, geit ). Vergeet ook de variatie in de structuur niet; ( harde kazen, zachte kazen, schimmelkazen, etc. )

    Hoe kleden wij de kaasplank aan?
    Om de kaasplank uniek, en onweerstaanbaar te maken, hebben wij een aantal ingredienten samengesteld die u heerijk kunt combineren met uw kazen; denk bijvoorbeeld aan; kletzenbrood, gedroogd fruit, chutney, druiven, honing, mosters, noten, olijven, oerbrood & vruchtenbrood.

     

    Kaas 1, kaas 2, kaas 3, kaas 4.........
    Om de perfecte smaakbelevening te hebben, is het erg belangrijk dat u bij de minst sterke kaas begint en dit zo opbouwd naar de scherpste kazen.

    Heeft u nou zin gekregen, om een heerlijk kaasplankje te maken? Bekijk dan eens onze pagina met mooie houten worst, tapas, en kaasplanken, en nog veel meer om uw heerlijke kazen te presenteren

    Bekijk de houten serveerplanken

     
    • bas van de sande

      Geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 17:01

      Hi ik zie dat jullie kaasplankjes verkopen, ik ben op zoek naar rechthoekige plankjes circa 20 stuks (indicatie afm. 40x15cm) te gebruiken als borrelplateau met kaas en worst. kan je mij aangeven of jullie dat hebben en wat dat gaat kosten?

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen