icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Donderdag 17 Maart 2016

    MIJN FAVORIETE PAASTAFEL

    Wat hebben we nodig?

    Voor iedereen zou dit wel anders zijn, maar... denk niet moeilijk! vrolijke lente kleuren, en zeker geen ingewikkelde dingen. Met deze brunch om het zo even te noemen, kiezen we voor lekkere eenvoudige happen en de verse sappen mogen zeker niet ontbreken. Voor de boodschappen worden gedaan, is het leuk om alvast wat op te schrijven wat je gaat maken, of hou je het simpel en kies je voor wat kant- en klare producten. Verse broodjes, en bladerdeeghapjes kunnen wij dagelijks vers halen bij de bakker om de hoek, of in de supermarkt. Enkele food & drinks die je kunt gebruiken voor jou paasluch of brunch, heb je meerdere gasten? maak dan de paasbruch wat gevarieerder, zodat erg genoeg keuze is;
    - Croisants
    - Chocoladebroodjes
    - Mini sacijzen/ kaasbroodjes
    - Cake
    - Eieren
    - Krenten / Gedroogde vruchten brood
    - Lekker toetje, yoghurt, muesli
    - Vers fruit
    - Petit Fours, cupcake's, taart
    - Mini pizza's
    - Brood + Beschuit + Beleg
    - Verse sappen, Melk, Smoothies, Jus 'd Orange
    - Warme dranken, Koffie, Thee, Chocomelk
    - Karaf water
    Heb jij zelf ook nog leuke tips, gerechten, hapjes, recepten, of iets anders wat we vergeten zijn? Laat het ons en alle lezers het dan weten onder dit blog is de reacties.


    Ik dek de tafel wel

    Naast het servies, de glazen en het bestek, moeten we de tafel ook aankleden, om het vrolijke lente gevoel in huis te halen. Eigenlijk is een paastafel niet ingewikkeld om aan te kleden, misschien heb je zelf nog wat leuke vrolijke tafellopers of placemats in huis, anders koop je deze voor een paar euro in de grote winkels. Leuke servetjes, een vers bosje voorjaarsbloemen, of leuke paastakken doen een hoop. Als je de uren zwoegen erop heb zitten in de keuken, kunnen de lekkernijen geserveerd worden. Het is leuk om alles tegelijk op tafel te presenteren ( dus werk niet in gangetjes ) Serveer jou gerechtjes op leuke etageres, houten planken, of misschien heb je wel een lekkere taart gebakken... deze kan dan mooi op het taartplateau wat al jaren niet gebruikt word.

    Heb je inspiratie gekregen door ons blog, en zit je nu aan 100 dingen te denken die jij kunt toepassen met de paasbrunch? Pak dan snel pen en papier en schrijf je ideeën gelijk op voor je ze vergeet..

    Heb jij zelf nog tips voor ons? of voor de lezers van de blogs... Laat het ons en de followers het weten in de reactie's.

    Fijne Pasen, en veel kookplezier 

    Ojaaa,...... Vergeet de paaseitjes niet! 
     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen