icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Harry - Maandag 19 September 2016

    Steengoed Servies

    Vandaag breng ik even de serie Stone uit de serie Seasons van Porcelite onder de aandacht, waarom?   -   Met het aankomende seizoen van de herfst, brengt u heerlijke gerechten helemaal tot zn recht op deze Grijze borden met een '' Steen '' look. Met de bruine rand, die bij ieder item uniek is, blijven u gerechten ook uniek.

    Puur Beleven

    Dit trendy serviesset met zijn frisse uitstraling is veelzijdig, en alle items zijn los verkrijgbaar, zodat u het hele serviesset kan combineren en samenstellen. Met de reactieve glazuurlaag waar de borden, schaaltjes, kommetjes, en vele andere items mee bewerkt zijn, is deze serie ijzersterk.

     

    Chipgarantie

    Mocht er onverwachts toch nog een hoekje uit één van de geselecteerde items gaan. ( vraag dit bij onze klantenservice voor welke items dit geldt) Krijgt u van ons een splinternieuw bord.

     

    Laat uw creaties de vrije loop

    Met de circa 13 items en de vele vormen en maten, kunt u met ieder gerecht aan de slag. Laat uw creaties de vrije loop en serveer de heerlijkste seizoensgerechten op dit mooie servies van Porcelite Seasons Stone. 

     

    Nieuwsgierig geworden?

    Bekijk de gehele serie hier >>





    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen