Steengoed Servies

  • Geplaatst op
  • Door Harry
  • 0
Steengoed Servies

Bent u opzoek naar steengoed servies voor het aankomende seizoen? Met de serie Seasons Stone van Porcelite, stemt u de gerechten helemaal af op het seizoen.

Vandaag breng ik even de serie Stone uit de serie Seasons van Porcelite onder de aandacht, waarom?   -   Met het aankomende seizoen van de herfst, brengt u heerlijke gerechten helemaal tot zn recht op deze Grijze borden met een '' Steen '' look. Met de bruine rand, die bij ieder item uniek is, blijven u gerechten ook uniek.

Puur Beleven

Dit trendy serviesset met zijn frisse uitstraling is veelzijdig, en alle items zijn los verkrijgbaar, zodat u het hele serviesset kan combineren en samenstellen. Met de reactieve glazuurlaag waar de borden, schaaltjes, kommetjes, en vele andere items mee bewerkt zijn, is deze serie ijzersterk.

 

Chipgarantie

Mocht er onverwachts toch nog een hoekje uit één van de geselecteerde items gaan. ( vraag dit bij onze klantenservice voor welke items dit geldt) Krijgt u van ons een splinternieuw bord.

 

Laat uw creaties de vrije loop

Met de circa 13 items en de vele vormen en maten, kunt u met ieder gerecht aan de slag. Laat uw creaties de vrije loop en serveer de heerlijkste seizoensgerechten op dit mooie servies van Porcelite Seasons Stone. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden