Trendy Hobstar Glas

  • Geplaatst op
  • Door Linda de Waard
  • 0
Trendy Hobstar Glas

Hij is trendy, hij is stijlvol, hij is multifunctioneel, hij is super gaaf! Het hobstar glas 35cl, een glas wat nergens mag ontbreken toch? Met zijn vele eigenschappen en een fraai design blinkt het glas bij ieder drankje. Heb jij hem al?

Een perfect cocktailglas

Deze stijlvolle hobstar tumbler is ideaal voor gewoon een frisdrankje, maar uiteraard ook voor cocktails. Oorspronkelijk is het glas dan ook bedoeld om heerlijke cocktails in te serveren. Ook een whiskey en een lekkere cognac zullen helemaal tot zn recht komen is deze tumbler. Met de luxe uitstarling, waar de hobstar serie bekend om staat, is dit het perfecte glas voor de horeca, maar ook zeker voor thuis.

Libbey's z'n Hobstar glas

Sinds 1818 bouwen zij aan hun onverwoestbare reputatie als leverancier van ‘het glaswerk voor professionals’. Libbey is een authentiek merk met kenmerkende, tijdloze en creatieve ontwerpen glazen. Borrelglazen, wijnglazen en verrassende tumblers… het assortiment Libbey glazen is oneindig en heeft voor iedere toepassing een geschikt glas. Ieder Libbey glas is sterk en van uitstekende kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

 

Profiteer nu! 10%KORTING

Veluw Horeca heeft een tijdelijke aanbieding hobstar en geeft maar liefst 10% korting op uw hobstar 35cl glas.

Bekijk en bestel nu de aanbieding nog geldig is, en serveer jou koelste drankjes in de glazen van hobstar.

Direct bestellen? Klik hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden