icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Linda de Waard - Woensdag 10 Augustus 2016

    Trendy Hobstar Glas

    Een perfect cocktailglas

    Deze stijlvolle hobstar tumbler is ideaal voor gewoon een frisdrankje, maar uiteraard ook voor cocktails. Oorspronkelijk is het glas dan ook bedoeld om heerlijke cocktails in te serveren. Ook een whiskey en een lekkere cognac zullen helemaal tot zn recht komen is deze tumbler. Met de luxe uitstarling, waar de hobstar serie bekend om staat, is dit het perfecte glas voor de horeca, maar ook zeker voor thuis.

    Libbey's z'n Hobstar glas

    Sinds 1818 bouwen zij aan hun onverwoestbare reputatie als leverancier van ‘het glaswerk voor professionals’. Libbey is een authentiek merk met kenmerkende, tijdloze en creatieve ontwerpen glazen. Borrelglazen, wijnglazen en verrassende tumblers… het assortiment Libbey glazen is oneindig en heeft voor iedere toepassing een geschikt glas. Ieder Libbey glas is sterk en van uitstekende kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

     

    Profiteer nu! 10%KORTING

    Veluw Horeca heeft een tijdelijke aanbieding hobstar en geeft maar liefst 10% korting op uw hobstar 35cl glas.

    Bekijk en bestel nu de aanbieding nog geldig is, en serveer jou koelste drankjes in de glazen van hobstar.

    Direct bestellen? Klik hier

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen