icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Maandag 14 November 2016

    Veluw Horeca Blog >> Porselein met klasse

    Goud, geel, beige met een randje...

    Uit het nieuwe merk van Q Authentic die begin dit jaar verscheen, bestaat de prachtige serviesserie Oatmeal, de makers van dit servies hebben zich helemaal laten inspireren door de kust en de daarbij horende natuur. Met strak afgewerkte randen, en met een licht uit een lopende randje, ben ik super blij dat ik deze serie mag aanbieden aan jullie.



    De Serie

    Wat mij vooral blij maakt, is dat deze serie ook weer uit 12 verschillende items bestaat, we kunnen dus weer volop combineren en nieuwe gerechten bedenken. Ook ontbreken in deze serie de koffiekop met schotel en de beker niet.
     

    5 Jaar Chipgarantie

    In de serie Oatmeal zijn er ook 4 items geslecteerd en getest op chip. In de webshop staat aangegeven welke items dit zijn Bekijk hier! Porcelite geeft 5 jaar garantie, op de geselecteerde items. Zodra er een stukje van het bord gaat, geen probleem! Je krijgt op hun kosten gewoon nieuwe!

    Meer dan seizoenen..

    Porcelite heeft aan iedereen gedacht en meegedacht met de beste chefs. Zo hebben zei verschillende serie's ontwikkeld, waar de chefs al hun gerechten en kleurenpaletten op kunnen presenteren. Ben je benieuwd naar nog meer serie's of wil je even inspiratie op doen, voor de nieuwe kaart? Aarzel dan niet, en bekijk hieronder de verschillende serie's

    » Seasons Stone
    » Seasons Sea Spray
    » Seasons Wheat
    » Seasons Graphite
    » Seasons Magma
    » Seasons Oatmeal


     



    Ben jij nieuwsgierig geworden?

    Bekijk hier de gehele serviesserie Oatmeal van Porcelite in de webwinkel


    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen