icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels van Veluw - Donderdag 10 Maart 2016

    Welke Horeca Kleding trek jij aan?

    Met Horeca Kleding Van Horeca Groothandel Veluw Horeca, Werk je iedere dag comfortabel!

    Veiligheid staat op nr. 1

    Om iedere dag optimaal veilig te werken zijn onze koksbuizen allemaal brandwerend en geheel van polyester / katoen. De koksbuizen zijn speciaal ontworpen voor optimale veiligheid, mocht u koksbuis ooit vlam vatten bij langdurig contact met direct vuur, kunt u de koksbuis met 1 ruk van uw lichaam ontdoen. Naast de koksbuizen zijn de halterschorten, sloven en koksbroeken gemaakt van de zelfde stoffen en materiaal als de koksbuizen. Ideaal om veilig uw werkdag te beginnen.

    Door de bewerkte stof, ventileerd en ademd de kleding, in welke omgeveingstemperatuur dan ook. Ideaal voor warme of koude keukens.

    Koopt u kokskleding bij ons, hebben wij hier een GRATIS tip; Voor gebruik raden wij u aan om de kleding eerst minimaal 1x te wassen op minimaal 40 graden Celsius, de reden hiervan is, dat ze rechtstreeks uit de fabriek komen, en nog wat reinigings middelen kunnen bevatten, dit kan worden ervaren als ontprettig dragen.

    Géén strakke kleding!

    Om optimaal te kunnen bewegen raden wij jou aan om nooit te strakke kleding aan te doen, door veel bewegen, serveren, etc. is het onprettig wanneer je strakke kleding draagt. De kleren zullen aan het lichaam trekken, en langzaam krijgt u lichaamelijke klachten. De ontwerpers van ons horeca kleding, waaronder de bekende merken, chefworks, Chefs whites clothing zijn speciaal ruimer ontworpen om u optimale bewegingsvrijheid te geven. Houd hier dus rekening mee wanneer u dit in de webshop besteld.
     

    Géén vermoeide benen en voeten meer..

    Lange dagen werken in de horeca.... wij weten precies wat u bedoeld. Na Langdurig staan en lopen, worden de rug, bekken, en voeten erg belast door de schokkende stoten van uw werkschoen. Er zijn diverse testen gedaan, met verschillende soorten werkschoenen binnen de horeca. Hieronder hebben wij een aantal punten opgesteld, waar u werkschoen aan moet voldoen binnen de horeca.

    Olie & vetbestendig
    Door vaak gladde en vette vloeren in de keuken, is het belangrijk dat de werkschoen een anti-slip laag heeft, dit voorkomt uitglijden en onverwachte bewegingen in het lichaam.
    Ventilerend
    Het langdurig dragen van de zelfde schoenen, is het fijn wanneer de werkschoen een vetilerende functie heeft, dit voorkomt iritatieplekken en blaren.
    Zacht & stevig voetbed 
    Om uw voet optimale steun te bieden, is het voetbed één van het belangrijkste deel van uw schoen. Door goede pasvorm en een dempende zool, geeft u de rug extra rust en stabiliteit.
    Materiaal
    Goedkope werkschoenen is duurkoop! Een goede werkschoen, heeft een hoge kwaliteit aan voering en materiaal. De schoenen, en de functies hiervan zullen tijden langer mee gaan, en zijn veiliger in alle opzichten hiervan. Er zijn verschillende veiliheidsklasses binnen de werkschoenen, raadpleeg onze klantenservice of bekijk het keurmerk bij het product in onze webshop.

    Alle werkschoenen binnen horeca groothandel veluw horeca zijn geschikt voor gebruik in de horeca, magazijnen, instellingen, etc. met uitzondering van bedrijven waar in gevaarlijke stoffen worden gebruikt!

    Welke Horeca Kleding past er bij mij bedrijf?

    Horeca Groothandel Veluw Horeca biedt een ruime keuze aan horeca kleding aan; wij hebben een collectie kokskleding, serveerkleding, koksbroeken, koksbuizen, sloven en halterschorten allemaal met diverse designs op binnen u bedrijf in stijl te verschijnen.

    Iedere horeca zaak heeft een eigen uitstraling en daar kunt u met horeca textiel van Veluw Horeca perfect op af stemmen. Ook ideaal om uw gehele team, de zelfde kleding aan te bieden, zodat ieder personeelslid gepast kan werken binnen uw zaak. 

    Enkele video's van bekende merken bij Veluw Horeca




    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen