icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Woensdag 9 December 2015

    Ontdek de Pasabahce Allegra Wijnglazen

    Pasabahce Allegra Wijnglazen

    De populaire reeks Allegra wijnglazen van Pasabahce is een ware eyecather op de tafel. De Allegra glazen hebben een moderne uitstraling met een elegant tintje. In het assortiment vindt u wijnglazen voor witte en rode wijnen. Ook de bijpassende Champagneglazen ontbreken niet in de Allegra collectie. Pasabahce heeft in deze reeks glazen niet alleen gedacht aan de wijn. In het aanbod vinden we dan ook stemless glazen in hetzelfde design. Deze pasabahce glazen zonder steel en voet kunnen ook perfect gebruikt worden als waterglas.

    Allegra wijnglazen voor de horeca en professionals

    De Allegra wijnglazen van Pasabahce zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Door de hoge kwaliteit en de samenstelling van de grondstoffen, zijn de glazen geschikt voor de vaatwasmachine, waarna ze nog kristalhelder blijven. Bestel vandaag nog uw nieuwe Pasabahce wijnglazen online bij Veluw Horeca. Naast de collectie Allegra vindt u in de webshop ook nog andere wijnglazen series.

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen