Ontdek de Pasabahce Allegra Wijnglazen

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Ontdek de Pasabahce Allegra Wijnglazen

De wijnglazen collectie Allegra van Pasabahce is een populaire reeks glazen met een modern en elegant design. In de Allegra wijnglazen komen alle smaken en aroma's van uw wijn volledig tot het recht. Ontdek hieronder de collectie!

Pasabahce Allegra Wijnglazen

De populaire reeks Allegra wijnglazen van Pasabahce is een ware eyecather op de tafel. De Allegra glazen hebben een moderne uitstraling met een elegant tintje. In het assortiment vindt u wijnglazen voor witte en rode wijnen. Ook de bijpassende Champagneglazen ontbreken niet in de Allegra collectie. Pasabahce heeft in deze reeks glazen niet alleen gedacht aan de wijn. In het aanbod vinden we dan ook stemless glazen in hetzelfde design. Deze pasabahce glazen zonder steel en voet kunnen ook perfect gebruikt worden als waterglas.

Allegra wijnglazen voor de horeca en professionals

De Allegra wijnglazen van Pasabahce zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Door de hoge kwaliteit en de samenstelling van de grondstoffen, zijn de glazen geschikt voor de vaatwasmachine, waarna ze nog kristalhelder blijven. Bestel vandaag nog uw nieuwe Pasabahce wijnglazen online bij Veluw Horeca. Naast de collectie Allegra vindt u in de webshop ook nog andere wijnglazen series.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden