Trio van Q Raw Chameleon Servies

Trio van Q Raw Chameleon Servies

Het nieuwe Chameleon servies van Q Raw geeft elk gerecht van uw chef en keukenbrigade een prachtige presentatie. In de serie Q Raw Chameleon ontdekt u drie prachtige diepe borden welk ieder een eigen karakter heeft. Dit servies is voorzien van een reactieve glazuurlaag waardoor ieder bord uniek is.

Q Raw Chameleon Borden

Het stijlvolle chameleon servies bestaat uit 3 items ( borden ) en heeft ieder zijn eigen kleur. Alle Chameleon borden hebben een doorsnede van 24cm en zijn 4,5cm hoog, waardoor deze perfect te gebruiken zijn als soepbord, en natuurlijk voor een heerlijke salade of pasta. De organische vorm maakt de borden erg stijlvol en elegant.

 

Q Raw Chameleon Servies

In de collectie ontdekt een grijs/wit gespikkeld bord, en de blauw/zwarte. Het metallic bord maakt dit trio helemaal compleet. Het Q Raw Chameleon servies is vervaardigd uit sterk stoneware. Daarnaast is het gehele servies geschikt voor de vaatwasmachine, oven en magnetron.

 

Q Raw Chameleon Servies Kopen bij Veluw Horeca

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Raw Chameleon servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het Chameleon servies online.  Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Raw voor een unieke tafelsetting.

 

Ontdek het Trio Q Raw Chameleon Servies

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden