icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Dinsdag 4 Juni 2019

    Verwen uw gasten met de hotelzeepjes van Just for You

    De collectie Just for You Hotelzeepjes

    Verwen uw gasten met de heerlijke hotelzeepjes van Just for You. De collectie bestaat uit vier verschillende items welke verpakt zitten in leuke kleine tubes van 20ml en luxe verpakkingen.

    Just for You Hand- & Bodylotion 20ml ( 100 stuks )

    Just for You Bad- & Douchegel

    Deze heerlijke fris geurende tubes bad- en douchegel hebben een inhoud van 20ml en zijn perfect voor eenmalig gebruik. Ze zijn verpakt in een doosje van 100 stuks zodat u ze voordelig kunt inkopen. De Just for You Bad- en douchegel kan gebruik worden voor het gehele lichaam en heeft een aangename frisse parfum.

    Just for You Bad- & Douchegel

    Just for You Hand- & Bodylotion

    De Just for You Hand- en bodylotion kan gebruik worden voor het gehele lichaam. Bodylotion ( ook wel: verzorgingscreme heeft meerdere eigenschappen. Zo wordt de huid verstevigd en geeft het de huid een bepaalde glans. Heerlijk voor na het douchen. Deze heerlijke fris geurende tubes hebben een inhoud van 20ml en zijn perfect voor eenmalig gebruik. Ze zijn verpakt in een doosje van 100 stuks zodat u ze voordelig kunt inkopen.

    Just for You Hand- & Bodylotion 20ml ( 100 stuks )

    Just for You Shampoo- & Conditioner

    De Just for You Shampoo en Conditioner is geschikt voor elk type haar. Het verzorgd en verzadigd het haar optimaal. Door middel van de conditioner wordt het haar zacht en soepel, en wordt het makkelijker doorkambaar. Daarbij krijgt het haar extra volume en luchtigheid. Deze tubes shampoo met conditioner zijn verpakt in doosjes van 100 stuks.

    Just for You Shampoo & Conditioner 20ml ( 100 stuks )

    Just for You Zeep

    De luxe Just for You zeepjes maken de collectie helemaal compleet. De hotelzeepjes hebben een aangename parfum welke fris en fruitig ruikt. De zeepjes zijn verpakt in een luxe verpakking en wegen 15 gram. Ze zijn geschikt om het gehele lichaam te reinigen, of als handzeep te gebruiken.

    Just for You Zeep 15 gram ( 100 stuks )

     

    Display en presenteerschalen voor hotelzeepjes

    Om uw hotelzeepjes te presenteren vindt u diverse displays welke u in de badkamer neer kunt zetten. Heet uw gasten welkom met de opvallende display. Het zeer duurzame display biedt plaats voor meerdere miniatuur toiletartikelen en zal een blijvende indruk op uw gasten nalaten. Een mooie presentatie is de sleutel tot tevreden en terugkerende gasten, dus displays zijn ideaal voor gebruik in hotels, pensions, bed en breakfasts en resorts.

    Display voor Toiletartikelen ( Set van 2 ) Badkamer Presenteerschaal

     

    Just For You Hotelzeepjes bestellen bij Veluw Horeca

    De gehele collectie hotelzeepjes van Just for You kunt u online bestellen bij Veluw Horeca. De zeepjes zijn verpakt in doosjes van 100 stuks zodat u deze voordelig in kunt kopen. Vergeet tijdens het bestellen niet eventueel de displays erbij te bestellen. Mocht u nog vragen hebben over deze collectie? Onze hotel artikelen specialisten helpen u graag verder.

     

    Bekijk assortiment Just for You

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen