Wokken met Q Raw Woq Servies

Wokken met Q Raw Woq Servies

Met veel trots presenteren wij hier de gloednieuwe items van Q Raw. Het Woq servies bestaat maar uit 2 items, maar zeker de moeite waard om eens te bekijken. De Q Raw schalen hebben de vorm van een wokpan maar zijn geheel vervaardigd uit stoneware. Ideaal te gebruiken dus in de professionele keuken.

Q Raw Woq... Voor de echte wokkers

Laat uw chef-kok en keukenbrigade de lekkerste wokgerechten serveren en presenteren in deze wok schalen van Q Raw. De schalen zijn verkrijgbaar in twee maten voor een groot en een kleiner portie. De leuke oortjes aan de schalen maken ze helemaal af. Alle schalen van het Q Raw Woq servies zijn voorzien van een reactieve glazuurlaag. Hierdoor is ieder item uniek.

 

Trendy wokgerechten serveren

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Q Raw Woq servies? Bekijk dan snel alle items hieronder. In onze webshop bestelt u eenvoudig het Woq servies online.  Breng de mooiste creaties van uw chef en keukenbrigade naar een hoger level en serveer en presenteer de mooiste en lekkerste gerechten aan uw gasten. Bekijk ook eens onze andere servies series Q Raw voor een unieke tafelsetting.

 

Ontdek het Q Raw Woq Servies

 

Heeft u vragen? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Veluw Horeca staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Bel ons: 0318-304747

Mail ons: [email protected]

Live Chat: Stel uw vraag

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden