icon contactKlantenservice ( Bereikbaar tot 22:00 )
+31(0) 318-304 747
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Niels - Woensdag 21 November 2018

    6x Trendy Horeca Glazen van nu!

    Get the vintage look!

    Serveer uw drankjes in deze trendy vintage glazen van Veluw Horeca. Perfect voor als u op zoek bent naar iets aparts. In de collectie vindt u diverse glazen en tumblers met verschillende patronen. Serveer de lekkerste cocktails met ijs in deze mooie horeca glazen. De vintage glazen zijn bijzonder sterk en geschikt voor de professionele vaatwasmachine.

     

    • - Sterk glas
    • - Geschikt voor de horeca!
    • - Vaatwasmachinebestendig
    • - Niet geschikt voor warme dranken
    • - Get the vintage look!

     

    Vintage Horeca Glazen Kopen?

    Bij Veluw Horeca besteld u eenvoudig uw nieuwe vintage glazen online in de webshop. Naast deze trendy en hippe glazen vindt in onze collectie ook andere horeca glazen zoals onze populaire cocktailglazen welke iedere cocktail een prachtige presentatie geven. Maar ook een gin-tonic glazenontbreken niet in het assortiment. Zo vindt u altijd de perfecte horeca glazen voor uw onderneming.

     

    Bekijk alle vintage glazen

     

    Blijf geïnspireerd!

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen